GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιάννης Σπαλιάρας για τις 4.000 γυναίκες: Δέχθηκα πιέσεις για να δηλώσω κάτι ζουμερό

Σε μία απολαυστική «ανάκριση τρίτου βαθμού» υποβλήθηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας από τον Νίκο Συρίγο και Κώστα Βαϊμάκη. Το γνωστό μοντέλο κ...

Σε μία απολαυστική «ανάκριση τρίτου βαθμού» υποβλήθηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας από τον Νίκο Συρίγο και Κώστα Βαϊμάκη. Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός μίλησε για τις περιπέτειές του στο Survivor, για τους συμπαίκτες του με τους οποίους ήρθαν κοντά, για το αν υπήρξαν «ορμές» στο διάστημα που παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο, για την περιβόητη ατάκα με τις 4.000 γυναίκες και αν θεωρεί όμορφες τις γυναίκες από το Μεξικό. Αποκάλυψε, επίσης, ποια γυναίκα βλέπει σαν φίλη, πώς του έγινε η πρόταση για τη σειρά όπου υποδύθηκε τον πρώην πράκτορα της CIA και τι σχέδια - τηλεοπτικά και μη - κάνει για το μέλλον.

«Δέχθηκα πιέσεις μέχρι και απειλές για να δηλώσω κάτι ζουμερό. Γενικά, δεν μετανιώνω για πράγματα που λέω και κάνω, μου αρέσει που είμαι αυθόρμητος. Απλά, νομίζω ότι με αυτόν τον τρόπο έδωσα πάτημα σε κάποιους ανθρώπους που θέλουν να σταθούν μόνο σε αυτό. Κρίνοντάς με βάση αυτής της δήλωσης νομίζω ότι κατά κάποιο τρόπο με αδικούν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Στην ερώτηση αν θεωρεί τις Μεξικανές ωραίες γυναίκες, ο Γιάννης Σπαλιάρας απάντησε: «Πιο ωραίες οι Ελληνίδες».

Η συζήτηση ήρθε και στην πρώην παίκτρια του Survivor, την Ειρήνη Παπαδοπούλου, με τον Γιάννη Σπαλιάρα να τονίζει «φυσικά, μου αρέσει η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Είναι πολύ εντυπωσιακή αλλά είναι φίλη μου. Δεν ξέρω αν μπορώ να δω ερωτικά την Ειρήνη, παρόλο που είναι πολύ εντυπωσιακή και όμορφη».

Για το αν οι παίκτες του Survivor είχαν «ορμές» κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Γιάννης Σπαλιάρας υποστήριξε ότι «λόγω της ασιτίας και της έλλειψης φαγητού δεν υπήρχαν ορμές αλλά όταν αρχίσαμε και τρώγαμε ήταν καλύτερα τα πράγματα».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση