GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός- Τουρκία: Μολύνθηκαν 443 υπάλληλοι του δήμου Κωνσταντινούπολης

Ο Μητροπολιτικός Δήμος της Κωνσταντινούπολης ανακοίνωσε ότι 433 υπάλληλοί του έχουν μολυνθεί από τον νέο κορονοϊό, ενώ ο δήμαρχος Εκρ...

Ο Μητροπολιτικός Δήμος της Κωνσταντινούπολης ανακοίνωσε ότι 433 υπάλληλοί του έχουν μολυνθεί από τον νέο κορονοϊό, ενώ ο δήμαρχος Εκρέμ Ιμάμογλου προέτρεψε για άλλη μια φορά την κυβέρνηση να επιβάλλει πλήρη απαγόρευση κυκλοφορίας, αντί για μερική απαγόρευση κυκλοφορίας τα Σαββατοκύριακα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Δήμου Μουράτ Ονγκιούν ανακοίνωσε χθες Δευτέρα ότι ένας από τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες μεταφορών του δήμου έχασε τη ζωή του εξαιτίας της COVID-19, της ασθένειας που προκαλεί ο κορονοϊός.

"Δυστυχώς ο αριθμός των μελών του προσωπικού των οποίων τα αποτελέσματα των διαγνωστικών τεστ επέστρεψαν θετικά έφτασε τα 433. Δυστυχώς χάσαμε τον συνάδελφό μας Αχμέτ Χακάν Φενερτζί ο οποίος εργαζόταν στις υπηρεσίες μεταφορών", ανέφερε μέσω Twitter o εκπρόσωπος Τύπου του Δήμου της Κωνσταντινούπολης.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση