GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέτσας: Παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα στην Ελλάδα έως τις 4 Μαΐου

Την παράταση των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν σήμερα στην Ελλάδα για την προστασία κατά του κορονοϊού μέχρι τις 4 Μαΐου, ανακοίνωσε ο...

Την παράταση των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν σήμερα στην Ελλάδα για την προστασία κατά του κορονοϊού μέχρι τις 4 Μαΐου, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.
"Δείξαμε ότι οι Έλληνες στα δύσκολα ενωμένοι τα καταφέρνουμε, το ίδιο ενωμένοι θα προχωρήσουμε στη σταδιακή μετάβαση στη νέα κανονικότητα. Η πορεία αυτή θα γίνει με σχέδιο σταδιακά και συγκροτημένα. Για να προετοιμαστούν όλοι στη σταδιακή αυτή μετάβαση, χρειάζεται έγκαιρη ενημέρωση. Σήμερα, σας ανακοινώνω ότι τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν μέχρι τις 27 Απριλίου παρατείνονται κατά μια εβδομάδα, μέχρι τις 4 Μαΐου. Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθυνθεί στους Έλληνες για να παρουσιάσει το συγκροτημένο σχέδιο της κυβέρνησης, το πλαίσιο δηλαδή μέσα στο οποίο θα κινηθούμε το επόμενο χρονικό διάστημα", είπε ο κ. Πέτσας.
"Η μετάβαση στη νέα κανονικότητα θα είναι αργή, θα εξελιχθεί σε διαδοχικές φάσεις, μέσα στον Μάιο και τον Ιούνιο. Σε κάθε φάση θα αξιολογούνται οι επιπτώσεις στην υγεία του πληθυσμού και θα προχωράμε εβδομάδα με εβδομάδα" πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση