GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγριογούρουνα επιτέθηκαν και σκότωσαν 4χρονο - Έφαγαν μέρος του σώματος του παιδιού

Αγριογούρουνα επιτέθηκαν σε ένα 4χρονο αγόρι και το σκότωσαν. Τα αγριογούρουνα έφαγαν και ένα κομμάτι από το άτυχο παιδί, κοντά στο σ...

Αγριογούρουνα επιτέθηκαν σε ένα 4χρονο αγόρι και το σκότωσαν. Τα αγριογούρουνα έφαγαν και ένα κομμάτι από το άτυχο παιδί, κοντά στο σπίτι του στην Ινδία.

“Μερικά αγριογούρουνα βρίσκονταν στην περιοχή και έτρωγαν από τα σκουπίδια. Όταν είδαν το αγόρι να περπατά του επιτέθηκαν" δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Saidabad, Srinivas, στην εφημερίδα Telengana Today.

Οι γονείς έψαχναν το παιδί και βρέθηκαν μπροστά στο σκληρό θέαμα την Τρίτη, λίγα λεπτά μετά τους αστυνομικούς. “Τα ζώα είχαν φάει μέρος του σώματος του αγοριού" αποκάλυψε ο Srinivas. Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται το τελευταίο χρονικό διάστημα για την παρουσία των αγριογούρουνων στην περιοχή, αλλά οι υπεύθυνοι αρνούνται μέχρι στιγμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση