GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από το Μαρούσι έφτασε στον Φλοίσβο με τον κωδικό Β4 αλλά... πιάστηκε να πίνει καφέ - ΒΙΝΤΕΟ

“Πλημμύρισε” από κόσμο και σήμερα ο Φλοίσβος, καθώς πολλοί ήταν όσοι επέλεξαν να περπατήσουν και να κάνουν τη γυμναστική τους δίπλα σ...

“Πλημμύρισε” από κόσμο και σήμερα ο Φλοίσβος, καθώς πολλοί ήταν όσοι επέλεξαν να περπατήσουν και να κάνουν τη γυμναστική τους δίπλα στη θάλασσα, με σύμμαχο τον καλό καιρό, παρά τα περιοριστικά μέτρα για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού.

Σήμερα, η παρουσία της αστυνομίας είναι πολύ έντονη στην περιοχή και υπήρχαν μπλόκα, με τους αστυνομικούς να κάνουν συνεχείς ελέγχους στους πολίτες. Επίσης, ένα περιπολικό της αστυνομίας πέρασε από το σημείο μεταδίδοντας ηχητικό μήνυμα ότι απαγορεύεται ο συνωστισμός και πρέπει να τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας.

Σύμφωνα με τον Alpha, οι αστυνομικοί έκοψαν πρόστιμα, μεταξύ των οποίων και σε μία γυναίκα που από το Μαρούσι βρέθηκε στον Φλοίσβο, χρησιμοποιώντας τον κωδικό Β4 για παροχή βοήθειας σε άνθρωπο που έχει ανάγκη, ωστόσο, “πιάστηκε” να πίνει καφέ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση