GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιταλία: Στις 4 Μαΐου επιστρέφουν στις προπονήσεις οι ομάδες

Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι ιταλικές ομάδες από την 4η Μαΐου, όπως ανακοίνωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζιουζέπε Κόντε την Κυριακή (...

Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι ιταλικές ομάδες από την 4η Μαΐου, όπως ανακοίνωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζιουζέπε Κόντε την Κυριακή (26/04), ξεκαθαρίζοντας πως σε πρώτη φάση και για δύο εβδομάδες οι παίκτες θα πρέπει να κρατούν αποστάσεις δύο μέτρων ο ένας από τον άλλο.

Οι κανονικές προπονήσεις σε γκρουπ θα δοθεί άδεια για να ξεκινήσουν από τις 18 Μαΐου, περίπου 2 μήνες και δέκα μέρες από την τελευταία αγωνιστική της Serie A που πραγματοποιήθηκε στις 9 Μαρτίου.

Η δε ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ιταλίας, ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα πως άλλαξε επίσημα την ημερομηνία λήξης της σεζόν από 30 Ιουνίου σε 2 Αυγούστου και υπάρχει αισιοδοξία πως μέσα στον Ιούνιο οι ιταλικές ομάδες θα είναι σε θέση να επιστρέψουν και στα γήπεδα για να ολοκληρώσουν τη σεζόν.

Ο τραγικός απολογισμός της Ιταλίας από τον κορονοϊό είναι 26.644 θύματα από τις 20 Φεβρουαρίου και μετά, με τον Τζιουζέπε Κόντε να ανακοινώνει πως θα υπάρξει σταδιακή άρση του lockdown, τόσο στην καθημερινότητα της χώρας, όσο και στο ποδόσφαιρο.

«Προσπαθούμε να δούμε αν οι συνθήκες είναι σωστές για να τελειώσουν τη σεζόν. Η υγεία και η ασφάλεια είναι υψίστης σημασίας. Αγαπάμε τα σπορ, αλλά δεν θέλουμε να αρρωστήσουν και τα "είδωλά" μας» τόνισε ο Κόντε, επισημαίνοντας πως ο αριθμός των θανάτων έπεσε στους 240, τον μικρότερο, από την ημέρα που ξεκίνησε η πανδημία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση