GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκινούν τα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού κατ' οίκον – 500 κινητές μονάδες σε όλη την Ελλάδα

“Κομάντο” αποκτά από την Τετάρτη το σύστημα Υγείας, καθώς με Κοινή Υπουργική Απόφαση Οικονομικών, Ανάπτυξης, Υγείας, ξεκινούν επισκέψ...

“Κομάντο” αποκτά από την Τετάρτη το σύστημα Υγείας, καθώς με Κοινή Υπουργική Απόφαση Οικονομικών, Ανάπτυξης, Υγείας, ξεκινούν επισκέψεις κατ΄οίκον από 500 ειδικές μονάδες, με ένα κονδύλι περίπου 11 εκατ. Ευρώ.

Αποστολή των Κινητών Ομάδων είναι κατ' οίκον υπηρεσίες νοσηλευτικής φροντίδας και λήψη δειγμάτων βιολογικού υλικού από πρόσωπα πιθανά κρούσματα κορονοϊού COVID-19, διαδικασία που χαρακτηρίζεται “κλειδί” για την αποφυγή διάδοσης του ιού στην επόμενη φάση, όταν δηλαδή αρχίσουν να αίρονται σταδιακά τα περιοριστικά μέτρα.

Πέρα από την ενεργοποίηση αυτών των Κινητών Ομάδων, με προσωπικό που θα προσληφθεί με τρίμηνες συμβάσεις και δυνατότητα παράτασης για άλλο ένα τρίμηνο, θα ενισχυθεί και το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΟΔΥ με 100 άτομα, συνθέτοντας έτσι ένα πλαίσιο άμεσης δράσης.

Δείτε την απόφαση από την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση