GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δάκρυα χαράς στην Πάτρα για τον 52χρονο που νίκησε τον κορονοϊό - ΒΙΝΤΕΟ

Μία ολόκληρη γειτονιά στην Πάτρα βρίσκεται στο πόδι μετά την επιστροφή και τη νίκη του 52χρονου Χρήστου στη μάχη με τον κορονοϊό. Ο 5...

Μία ολόκληρη γειτονιά στην Πάτρα βρίσκεται στο πόδι μετά την επιστροφή και τη νίκη του 52χρονου Χρήστου στη μάχη με τον κορονοϊό.

Ο 52χρονος άνδρας πάλεψε για δύο εβδομάδες στη ΜΕΘ και νίκησε τον αόρατο εχθρό, όπως έχει ονομαστεί. Το ασθενοφόρο με τους συνοδούς νοσηλευτές που φορούν τις άσπρες στολές τους έφτασε έξω από το σπίτι του και μόλις ο 52χρονος κατέβηκε από αυτό η σύζυγός του έτρεξε και έπεσε συγκινημένη στην αγκαλιά του.Την ίδια ώρα όλοι οι γείτονές του, χειροκροτούσαν για την επιστροφή του στο σπίτι.Ο 52χρονος φορώντας τη χειρουργική ρόμπα, τη μάσκα και το το χειρουργικό καπέλο με αργά βήματα ανέβηκε τα σκαλιά του μπαλκονιού του και μπήκε στο σπίτι του. Οι εικόνες θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό του.

Τα πρώτα του λόγια μετά την έξοδο του από τη ΜΕΘ και τη νίκη ήταν συγκλονιστικά. Θέλω να ευχαριστήσω το Θεό και την Παναγία που με βοήθησαν και γύρισα πίσω», είπε και πρόσθεσε: «ένιωσα πως ήμουν λίγες μέρες. Ωστόσο μετά μου είπαν ότι ήμουν εκεί για 14 μέρες διασωληνωμένος».

Η Ιφιγένεια Ραβάνη, διευθύντρια της ΜΕΘ του νοσοκομείου σημείωσε από την πλευρά της πως «ήταν μία ομαδική μάχη, η οποία δεν ήταν μόνο από την πολυπληθή μας ομάδα αλλά συνέβαλαν και πολλά άλλα τμήματα και άνθρωποι του νοσοκομείου».

Ο 52χρονος άνδρας εξέφρασε μέσω του Open TV την ευγνωμοσύνη του στους γιατρούς. «Αγάπησα ανθρώπους που δεν τους ήξερα. Έμπαιναν μέσα και όλοι φορούσαν τα ίδια ρούχα και έλεγα: ποια είναι τώρα αυτή; η κυρία Χριστίνα; Όλοι με φώναζαν κύριο Χρήστο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση