GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: 57 οι νεκροί στην Ελλάδα - Κατέληξε άνδρας στο "Αττικόν"

Ένας 52χρονος εξέπνευσε πριν από λίγο στο νοσοκομείο "Αττικόν", σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών από ...

Ένας 52χρονος εξέπνευσε πριν από λίγο στο νοσοκομείο "Αττικόν", σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών από τον κορονοϊό στη χώρα μας σε 57.

Είχε προηγηθεί ο θάνατος μιας 72χρονης από το Καρυοχώρι Εορδαίας η οποία είχε χρόνιο πρόβλημα υγείας και έχασε τη μάχη στη ΜΕθ του νοσοκομείου Παπανικολάου. Λίγο νωρίτερα έγινε γνωστό ότι κατέληξε ένας 78χρονος που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με το xanthinea.gr,o ηλικιωμένος από τον Εχίνο βρέθηκε θετικός στον ιό και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση σε ΜΕΘ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ενώ είχε και άλλα υποκείμενα νοσήματα.

Το ξημέρωμα της Παρασκευής, όμως, κατέληξε και ένας 66χρονος άνδρας από το Μαυροβούνι Πέλλας. Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Ιορδάνη Τζαμτζή, ο οποίος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status, πρόκειται για 66χρονο άνδρα από το Μαυροβούνι, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Έδεσσας και απεβίωσε τα ξημερώματα. Ο άτυχος άνδρας φέρεται να είχε υποκείμενα νοσήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση