GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: 63χρονος ανάρρωσε έπειτα από 33 ημέρες νοσηλείας - ΒΙΝΤΕΟ

Συνολικά 33 ημέρες παρέμεινε νοσηλευόμενος ο κ. Σωτήρης Καραγιώργος, ενώ πέρασε επτά μέρες διασωληνωμένος στην Εντατική του "Σωτ...

Συνολικά 33 ημέρες παρέμεινε νοσηλευόμενος ο κ. Σωτήρης Καραγιώργος, ενώ πέρασε επτά μέρες διασωληνωμένος στην Εντατική του "Σωτηρία". Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εξηγεί ότι η περιπέτειά του ξεκίνησε με έναν πονοκέφαλο στις αρχές Μαρτίου.

"Μάλλον το κόλλησα σε μια χορευτική εκδήλωση γιατί χορεύω. Αλλά έξι μέρες μετά μου εκδηλώθηκε, είχα έναν πονοκέφαλο, την έβδομη μέρα είχα δέκατα, πήρα τον γιατρό μου, μού σύστησε να πάρω κάποια φάρμακα. Την όγδοη μέρα άρχισα να έχω αναπνευστικά προβλήματα. Μου έκαναν αξονική τομογραφία και είδαν ότι ο πνεύμονάς μου δεν ήταν σε καλή κατάσταση και με έστειλαν στο Σωτηρία όπου την τρίτη ημέρα δεν μπορούσα να ανασάνω. Εκεί ήρθαν οι αναισθησιολόγοι, με διασωλήνωσαν και με μετέφεραν στην Εντατική. Όταν με διασωλήνωσαν δεν μπορούσα να αναπνεύσω, μου είχαν βάλει τη μεγαλύτερη μάσκα οξυγόνου και πάλι δυσκολευόμουν, πνιγόμουν, δεν μπορούσα να ανασάνω. Λέω αν γλιτώσω γλίτωσα γιατί άκουγα ότι τα περιστατικά αυτά ήταν 50-50 απ' ό,τι έβλεπα στις στατιστικές. Έμεινα 7 ημέρες στην Εντατική, εκεί χειροτέρεψα, και την τελευταία ημέρα συνήλθα. Πέρασα μετά στη μονάδα, εκεί έβλεπα κάποια οράματα, δεν ξέρω αν ήταν αλήθεια ή ψέμα αυτά που έβλεπα. Ήταν μια τραυματική εμπειρία αλλά το καλό είναι το ξεπέρασα και είμαι πίσω στην οικογένειά μου. Αισθάνεται σαν οικογένεια τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που του έσωσαν τη ζωή. Έβλεπε μόνο τα μάτια τους, είπε. Θέλω όταν περάσει όλο αυτό και επανέλθουμε σε μια πραγματικότητα να πάω να τους συναντήσω να πιω έναν καφέ μαζί τους και να τους ευχαριστήσω και προσωπικά".

Ευχάριστα είναι τα νέα και για την οικογένεια του προέδρου του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Σπύρου Μάμαλη που νόσησε από κορονοϊό. Έπειτα από 25 ημέρες νοσηλείας στο ΑΧΕΠΑ εξιτήριο πήρε και ο 74χρονος πατέρας του που κόλλησε τον ιό από τον γιο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση