GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Μόλις 6 νέα κρούσματα στην Κίνα

Η Εθνική Επιτροπή Υγείας ανακοίνωσε σήμερα ότι ως τα μεσάνυχτα χθες Πέμπτη κατέγραψε 6 νέα κρούσματα μόλυνσης από τον νέο κορονοϊό στ...

Η Εθνική Επιτροπή Υγείας ανακοίνωσε σήμερα ότι ως τα μεσάνυχτα χθες Πέμπτη κατέγραψε 6 νέα κρούσματα μόλυνσης από τον νέο κορονοϊό στην ηπειρωτική Κίνα, έναντι 10 την προηγουμένη, με το σύνολο των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από τον SARS-CoV-2 να ανέρχεται πλέον σε 82.804.Τα δύο από τα νέα κρούσματα ήταν του είδους που το Πεκίνο αποκαλεί εισαγόμενα, εντοπίστηκαν δηλαδή μεταξύ ταξιδιωτών που έφθασαν στην Κίνα έχοντας μολυνθεί στο εξωτερικό. Ο αριθμός αυτού του είδους των κρουσμάτων ανερχόταν σε έξι την προηγουμένη.

Ο αριθμός των νέων περιπτώσεων ασυμπτωματικών φορέων του ιού που εντοπίστηκαν αυξήθηκε σε 34, από 27 την προηγουμένη.

Ο απολογισμός των θανάτων εξαιτίας της ασθένειας COVID-19, που προκαλεί ο κορονοϊός, παρέμεινε αμετάβλητος στους 4.632, πάντα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δημοσιοποιεί η Εθνική Επιτροπή (το υπουργείο) Υγείας της Κίνας.

Άλλοι 50 άνθρωποι βγήκαν από νοσοκομεία το προηγούμενο 24ωρο. Ο αριθμός των ασθενών σε κρίσιμη κατάσταση μειώθηκε κατά έξι, στους 57. Συνολικά, στα νοσοκομεία ακόμα νοσηλεύονται 915 άνθρωποι, ενώ 77.257 έχουν ιαθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση