GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρετανία: 778 νεκροί από κορονοϊό σε 24 ώρες – 12.107 συνολικά τα θύματα

Μακραίνει η λίστα των θυμάτων από επιπλοκές του κορονοϊού στη Βρετανία, όπου η κυβέρνηση δέχεται επικρίσεις σχετικά με την ανακοίνωση...

Μακραίνει η λίστα των θυμάτων από επιπλοκές του κορονοϊού στη Βρετανία, όπου η κυβέρνηση δέχεται επικρίσεις σχετικά με την ανακοίνωση των θανάτων σε γηροκομεία και ιδρύματα.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, το τελευταίο 24ωρο έχασαν τη ζωή τους ακόμη 778 άνθρωποι και ο συνολικός αριθμός των θυμάτων ανέρχεται σε 12.107.

Νωρίτερα, εκπρόσωπος της κυβέρνησης απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι υποβαθμίζονται τα νούμερα των θανάτων από κορονοϊό στους οίκους φροντίδας ηλικιωμένων και ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Αναφέρθηκε στους διαφορετικούς αριθμητικούς δείκτες που παρουσιάζουν οι εταιρείες που έχουν την ευθύνη λειτουργίας των οίκων φροντίδας σε σύγκριση με αυτούς που παρουσίασε η κυβέρνηση, λέγοντας ότι οι αριθμοί της κυβέρνησης είναι οι καλύτεροι διαθέσιμοι, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση