GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το δώρο και η επιστολή του Τομ Χανκς σε 8χρονο που δεχόταν bullying - ΦΩΤΟ

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Τομ Χανκς απέστειλε μια επιστολή και μία γραφομηχανή μάρκας Corona σε έναν 8χρονο από την Αυστραλία...

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Τομ Χανκς απέστειλε μια επιστολή και μία γραφομηχανή μάρκας Corona σε έναν 8χρονο από την Αυστραλία, ο οποίος του είχε γράψει για τον εκφοβισμό που υφίσταται λόγω του ονόματός του, που είναι ίδιο με εκείνο του ιού, του οποίου η έξαρση έχει επηρεάσει τη ζωή δισ. ανθρώπων παγκοσμίως.

Ο Κορόνα Ντε Βρις, οκτώ ετών από το Γκολντ Κόουστ της Πολιτείας του Κουίνσλαντ, είχε γράψει στον Τομ Χανκς, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του Ρίτα Ουίλσον είχαν περάσει περισσότερες από δύο εβδομάδες σε καραντίνα στο παραλιακό αυτό θέρετρο της Αυστραλίας, καθώς είχαν διαγνωσθεί θετικοί στον κορονοϊό .

Σύμφωνα με το Channel 7 News το 8χρονο παιδί φέρεται να είχε γράψει στον διάσημο ηθοποιό λέγοντας: "Άκουσα τα νέα που εσείς και η σύζυγός σας κολλήσατε τον κορονοϊό. Είστε εντάξει;"

Ο 8χρονος πρόσθετε στην επιστολή του ότι αγαπάει το όνομά του, όμως τα παιδιά στο σχολείο τον αποκαλούν κοροϊδευτικά "κορονοϊό", πράγμα που τον κάνει να νοιώθει "λύπη και οργή".

"Η επιστολή σου έκανε εμένα και τη γυναίκα μου να νοιώσουμε τόσο υπέροχα!" απάντησε ο Χανκς στη δική του απάντηση, που είχε

πληκτρολογηθεί σε μια γραφομηχανή Corona, την οποία είχε φέρει μαζί του στο Γκόλντ Κόουστ."Ξέρεις, είσαι το μόνο άτομο που γνωρίζω να έχει το όνομα Κορόνα- όπως το δαχτυλίδι γύρω από τον ήλιο, ένα στέμμα", έγραψε ο Τομ Χάνκς.

"Θεωρώ πως αυτή η γραφομηχανή θα σου ταιριάζει", ανέφερε στην επιστολή του ο αστέρας του Χόλιγουν. "Ρώτησε έναν ενήλικο πώς λειτουργεί. Και χρησιμοποιήστε τη για να μου απαντήσεις", έγραφε ο ηθοποιός, που στο τέλος της επιστολής χειρόγραφα πρόσθεσε:

"Υ.Γ. Έχεις ένα φίλο, εμένα".

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ,Reuters

Πηγή ΦΩΤΟ: 7news.com.au

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση