GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταϊκούρας: Ο σχεδιασμός μας είναι να δοθεί το επίδομα των 800 ευρώ και τον Μάιο - ΒΙΝΤΕΟ

Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας κατέστησε σαφές ότι τα μέτρα ελάφρυνσης της κυβέρνησης, για την αντιμετώπιση των αρνητικών ...

Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας κατέστησε σαφές ότι τα μέτρα ελάφρυνσης της κυβέρνησης, για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών του κορονοϊού στην οικονομία θα συνεχιστούν και τον επόμενο μήνα, αν η οικονομία δεν φτάσει στο επιθυμητό σημείο.

«Ο σχεδιασμός μας με βάση τα διαθέσιμα τα οποία έχουμε, είναι για να επαναληφθεί όλο αυτό το σύστημα, άλλη μία φορά, τον επόμενο μήνα», τόνισε ο υπουργός Οικονομικών για το επίδομα των 800 ευρώ, μιλώντας στο KONTRA και την εκπομπή “Επί του Πιεστηρίου” με τον Γιώργο Σιαδήμα.

Απαντώντας στο ερώτημα για το αν τα άλλα 800 ευρώ αντιστοιχούν στον Μάιο και τα μέσα Ιουνίου; απάντησε ότι «Θα ήθελα, για να σας πω την χρονική διάρκεια να δούμε ποιες θα είναι οι συμβουλές των ειδικών».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση