GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πιτσιλής: Πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα για την πληρωμή των 800 ευρώ

Η ΑΑΔΕ εργάζεται εντατικά για να ανοίξει μέχρι τις 15 Απριλίου η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την πληρωμή των 800 ευρώ σε όλους τους δικ...

Η ΑΑΔΕ εργάζεται εντατικά για να ανοίξει μέχρι τις 15 Απριλίου η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την πληρωμή των 800 ευρώ σε όλους τους δικαιούχους, όπως τόνισε ο Διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΙ (100,3 fm), o κ. Πιτσιλής ανακοίνωσε επίσης ότι ετοιμάζεται η όλη διαδικασία ώστε οι 35.000 νέοι κλειδάριθμοι να αποσταλούν στους αιτούντες δικαιούχους τους σε δυο τμήματα. Ένα μέσω κινητού τηλεφώνου και ένα μέσω email. Ο κ Πιτσιλής ανέφερε ακόμη ότι η πλατφόρμα για την υποβολή των νέων φορολογικών δηλώσεων θα ανοίξει προς το τέλος αυτής της εβδομάδας ή τις αρχές της επόμενης.

Παρέπεμψε τέλος στο Υπουργείο Οικονομικών σχετικά με το αν θα υπάρξει παράταση στην ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων και για το αν θα εφαρμοστεί το νέο μέτρο του 30% των ηλεκτρονικών αποδείξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση