GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει ο 85χρονος φίλος της AEK που "έφαγε" πρόστιμο γιατί πήγαινε να δει το γήπεδο

Την επιθυμία του να πάει στη Νέα Φιλαδέλφεια για να δει από κοντά το νέο γήπεδο της ΑΕΚ «πλήρωσε» ένας 85χρονος άνδρας, στον οποίο επιβλή...

Την επιθυμία του να πάει στη Νέα Φιλαδέλφεια για να δει από κοντά το νέο γήπεδο της ΑΕΚ «πλήρωσε» ένας 85χρονος άνδρας, στον οποίο επιβλήθηκε πρόστιμο λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ κινητοποιήθηκε άμεσα και με απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη έγινε γνωστό πως θα πληρώσει εκείνη το πρόστιμο, ενώ θα είναι ο πρώτος που θα πάρει το πρώτο διαρκείας για την «Αγια-Σοφιά».
Η «Live Sport» εντόπισε τον κ. Κωνσταντίνο, ο οποίος μίλησε για την αγάπη που τρέφει για την ΑΕΚ: «Γεννήθηκα στην Κωνσταντινούπολη και η ΑΕΚ ήταν η πρώτη μου αγάπη. Αυτή την ομάδα μάθαμε στην Πόλη! Θυμάμαι τον εαυτό μου συνέχεια μέσα στο γήπεδο. Είτε με τον αδερφό μου, είτε με τα παιδιά μου. Στο σπίτι μου έχω πολλά αντικείμενα της ΑΕΚ. Όλα από την μπουτίκ που υπήρχε στην Καππαδοκίας».
Στη συνέχεια, ο παππούς που συγκίνησε όλη την φίλαθλη Ελλάδα πρόσθεσε: «Στο γήπεδο όταν πήγαινα έπαιρνα και τα παιδιά μου. Πριν από κάποια χρόνια είχα πάρει και τον μεγάλο μου εγγονό με την κόρη μου. Δεν είχαν αρχίσει ακόμα τα έργα.
Εγώ έζησα το παλιό γήπεδο και θέλω να προλάβω και το καινούργιο. Είμαι και μεγάλος σε ηλικία πια! Μια φορά κατάφερα και είδα κλεφτά και πως είναι μέσα. Μου σηκώθηκε η τρίχα! Κάθε φορά που πηγαίνω στη Νέα Φιλαδέλφεια και το βλέπω βάζω τα κλάματα. Αυτό είναι το σπίτι μας και λίγοι μπορούν να καταλάβουν πως είναι να μην έχεις σπίτι».
Όσον αφορά την πρωτοβουλία του Δημήτρη Μελισσανίδη και της ΠΑΕ, τόνισε: «Δεν το περίμενα. Είμαι πολύ συγκινημένος. Βούρκωσα όταν το έμαθα και θέλω να πως ένα τεράστιο ευχαριστώ στην ΑΕΚ και στον κ. Μελισσανίδη. Δεν το έκανα επίτηδες ούτε ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα. Πήγα να δω το γήπεδο γιατί αυτό κάνω δύο φορές την εβδομάδα τουλάχιστον. Αυτό με κρατάει!».
Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση