GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βασίλισσα Ελισάβετ: Στη δημοσιότητα σπάνιο βίντεο από την παιδική της ηλικία για τα 94α γενέθλιά της

Διαφορετικά είναι τα εφετινά γενέθλια για τη βασίλισσα Ελισάβετ που συμπληρώνει σήμερα τα 94 της χρόνια. Διαφορετικά γιατί όλη η χώρα...

Διαφορετικά είναι τα εφετινά γενέθλια για τη βασίλισσα Ελισάβετ που συμπληρώνει σήμερα τα 94 της χρόνια. Διαφορετικά γιατί όλη η χώρα βρίσκεται σε αποκλεισμό όπως όλος ο πλανήτης λόγω κορονοϊού και η ίδια τα γιορτάζει μόνη της μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Φίλιππο στο Κάστρο του Ουίνδσορ, όπου ζουν υπό αυστηρά μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού.

Από το πρωί η βασιλική οικογένεια στέλνει τις ευχές της στη βασίλισσα με ιδιωτικά οικογενειακά βίντεο: τη βλέπουμε στην παιδική της ηλικία να κάνει ιππασία ή να παίζει με την αδερφή της Μαργαρίτα, αλλά και να χορεύει μαζί της σε ένα γιοτ. Τα βίντεο αυτά ανήκουν στο αρχείο της βασιλικής συλλογής και αφήνουν το κοινό να ρίξει μία ματιά στις προσωπικές στιγμές της Ελισάβετ από την παιδική ηλικία έως σήμερα. Σε μία ισχυρή ένδειξη ενότητας ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Κάρολος ανήρτησαν τις ευχές τους στα social media. Αναμένεται το μήνυμα του Χάρι και της Μέγκαν να έρθει λίγες ώρες μετά λόγω της διαφοράς ώρας με το Λος Άντζελες.

Η Ελισάβετ είναι παντρεμένη με τον πρίγκιπα Φίλιππο εδώ και 72 χρόνια ενώ είναι στον θρόνο εδώ και 68 χρόνια. Λόγω του κορονοϊού ζήτησε φέτος να μην υπάρξουν κανονιοβολισμοί που σηματοδοτούν την πολυετή μοναρχία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση