GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέτρος Πολυχρονίδης: Από ποια κακή συνήθεια θέλει να απαλλαγεί; - Τι είπε για το Big Brother - BINTEO

Στην εκπομπή «After Dark», με τον Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου, ο Πέτρος Πολυχρονίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής σε μία ...

Στην εκπομπή «After Dark», με τον Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου, ο Πέτρος Πολυχρονίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής σε μία προσωπική εξομολόγηση αποκάλυψε πως γνώρισε τη νέα του συζυγό του, πώς από αθλητικός συντάκτης έγινε παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης», για τους Globetrotters αλλά και αν θα παρουσίαζε ριάλιτι όπως το «Big Brother».

«Δεν νομίζω ότι έχει κάτι το Big Brother το οποίο πρέπει να φοβηθώ και να πω όχι. Το έβλεπα ούτως ή άλλως παλαιότερα, το βλέπαμε όλοι. Εκείνη τη βερσιόν, ναι, νομίζω θα μπορούσα να την κάνω γιατί η δουλειά μου είναι παρουσιαστής. Τέτοια πράγματα είναι μέσα στη σφαίρα που με κολακεύουν, να πω, όχι. Απλώς είναι πράγματα τα οποία θα τα έκανα γιατί είναι καλή τηλεόραση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Ερωτηθείς αν είχε δεχθεί πρόταση για την παρουσίαση του νέου κύκλου του Big Brother, ο Πέτρος Πολυχρονίδης απάντησε ότι «είναι άκομψο να απαντήσω είτε ναι είτε όχι. Νομίζω πως τα επαγγελματικά δεν έχουν να κάνουν διότι εγώ θα είμαι τόσα πολλά χρόνια στον “Τροχό της Τύχης” περισσότερα και από όσα ήταν αυτοί που έκαναν τις πυραμίδες. Αν δεν κλείσουμε τα είκοσι χρόνια για να νιώσω εγώ καλύτερα. Όνειρό μου είναι να κάνω τον «Τροχό της Τύχης» μέχρι να πάρω σύνταξη. Το Big Brother, Globetrotters ή ότι άλλο προκύψει παράλληλα, μετά χαράς. Αν θέλουμε να είμαστε σε κάτι Αμερικανοί, πρέπει να είμαστε στην τηλεόραση».

Στο εξομολογητήριο, ο Θέμης Γεωργαντάς ρώτησε τον Πέτρο Πολυχρονίδη από ποια κακή συνήθεια θα ήθελε να απαλλαγεί, με τον παρουσιαστή να απαντάει ότι «από το να μη πηγαίνω στην ώρα μου εκεί που με καλούν. Ντρέπομαι τόσο πολύ για λογαριασμό μου που κάθε φορά λέω "είναι η τελευταία φορά που συμβαίνει". Το λέω 42 χρόνια». Ενώ αυτό θέλω να το αλλάξω, για κάποιο λόγο, αργώ πάντα στα ραντεβού μου»

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση