GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαρδαλιάς: Να μην κάνει κανείς σκέψη για εκδρομή την Πρωτομαγιά - BINTEO

Σαφές μήνυμα “να μην κάνει κανείς σκέψη για εκδρομή την Πρωτομαγιά” έστειλε ο Νίκος Χαρδαλιάς, στην ενημέρωση του Σαββάτου, σημειώνον...

Σαφές μήνυμα “να μην κάνει κανείς σκέψη για εκδρομή την Πρωτομαγιά” έστειλε ο Νίκος Χαρδαλιάς, στην ενημέρωση του Σαββάτου, σημειώνοντας πως το τελευταίο 24ωρο παρατηρήθηκε μεγάλος αριθμός άσκοπων μετακινήσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων επανέλαβε πως τα περιοριστικά μέτρα ισχύουν στο ακέραιο, όπως και τα προβλεπόμενα πρόστιμα.

Όπως υπογράμμισε, με επιμονή, με υπομονή και με ξεχωριστή καρτερικότητα συμμετέχουμε όλοι σε μια συλλογική προσπάθεια, η οποία όμως δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Περαιτέρω ανέφερε πως μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο και αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης του ιού, η καθημερινότητά μας δεν θα είναι ίδια όπως την ξέραμε.

Σχετικά με την άρση των περιοριστικών μέτρων, τόνισε ότι θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση τις πρώτες ημέρες της ερχόμενης εβδομάδας και υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση κινείται με σχέδιο μελετώντας όλα τα δεδομένα και ξεκαθάρισε εκ νέου ότι η επόμενη φάση θα είναι η σταδιακή επιστροφή σε μια νέα καθημερινότητα.

Ενημέρωσε επίσης ότι η μετακίνηση από Δευτέρα προς τα Ειρηνοδικεία και τα Υποθηκοφυλακεία για τη διαδικασία της συναινετικής προσομοίωσης θα γίνεται με χρήση του κωδικού Β2 στο 13033.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση