GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονιστικό BINTEO από τη ΜΕΘ του «Σωτηρία»: Έπαιξαν σε ηλικιωμένο την αγαπημένη του μαντολινάτα

Συγκλονιστικές οι σκηνές που αποτύπωσε η κάμερα του Alpha, μπαίνοντας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου "Σωτηρία&q...

Συγκλονιστικές οι σκηνές που αποτύπωσε η κάμερα του Alpha, μπαίνοντας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου "Σωτηρία" , εκεί όπου γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, είναι οι «στρατιώτες με τις μάσκες και τις λευκές μπλούζες», που νυχθημερόν δίνουν ακούραστα μεγάλη «μάχη», προκειμένου να βοηθήσουν τους ασθενείς με κορονοϊό.

Η κάμερα του Alpha μπήκε στο νοσοκομείο, με τις μαρτυρίες που μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων να συγκλονίζουν. Το πραγματικά συγκλονιστικό video ξεκινά με μια γυναίκα γιατρό να λέει σε έναν ηλικιωμένο άνδρα που νοσηλεύεται στην Εντατική: «Παππού, παππού, θα μου σφίξεις δυνατά το χέρι;». Η ίδια επιμένει λέγοντάς του: «Κύριε Συμεών με ακούς; Με ακούς; Θα μου σφίξεις δυνατά το χέρι; Μπορείς; Προσπάθησε, προσπάθησε».

“Είναι δύσκολο να κουβαλάς αυτό το φορτίο των ασθενών, των συγγενών, της κοινωνίας“, λέει φανερά συγκινημένη στην κάμερα του Alpha η Αντωνία Κουτσούκου, διευθύντρια της Μονάδας. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό κινείται σαν τις μέλισσες σε κυψέλη, αθόρυβα, όμως επίμονα και υπομονετικά, έχοντας ως ηθική ανταμοιβή τη χαρά όταν κάποιος ασθενής παίρνει εξιτήριο.

Η κυρία Κουτσούκου, που ζει τις τελευταίες εβδομάδες κάποιες από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές μέσα σε νοσοκομεία, μιλά για μια οικογένεια ενός ανθρώπου που νοσηλεύεται πολύ καιρό στο «Σωτηρία» και ο οποίος «μάλλον δεν θα τα καταφέρει». Όταν οι συγγενείς του ενημερώθηκαν γι’ αυτό, τους παρακάλεσαν, να ανοίξουν για λίγο το παράθυρό του και τότε συγκεντρώθηκαν από κάτω, για να του παίξουν την αγαπημένη του μαντολινάτα.

Δείτε το βίντεο από τον Alpha:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση