GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εύα Μέντες: Αυτός είναι ο λόγος που δεν δημοσιεύει τίποτα για τον Ράιαν Γκόσλινγκ και τις κόρες τους

Η Εύα Μέντες και ο Ράιαν Γκόσλινγκ κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και θα μπορούσατε να ρωτήσετε,...

Η Εύα Μέντες και ο Ράιαν Γκόσλινγκ κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και θα μπορούσατε να ρωτήσετε, είναι κάτι τέτοιο εφικτό στο Χόλιγουντ; Το συγκεκριμένο ζευγάρι το έχει καταφέρει και μάλιστα τα 10 χρόνια που κρατά ο γάμος τους γνωρίζουμε μόνο τα βασικά, ότι έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την 5χρονη Εσπράλντα και την 3χρονη Αμάντα. Η ηθοποιός σε συνέντευξή της ξεκαθάρισε γιατί δεν θέλει να γίνεται η οικογένεια τους το επίκεντρο.

"Κατά την διάρκεια αυτής της κρίσης του κορονοϊού, έχω μπερδευτεί για το τι πρέπει να ποστάρω στα social media. Έτσι ποστάρω όσα με συγκινούν με την ελπίδα ότι συγκινούν και τους υπόλοιπους. Δεν ποστάρω τίποτα για την οικογένειά μου και δεν νιώθω άνετα να προστάρω για τη δουλειά αυτό το διάστημα. Έτσι, αυτό θα λαμβάνετε..." έγραψε σε ανάρτηση της στο Instagram με μια ζωγραφιά.

Σε ερώτηση θαυμαστή της γιατί δεν δημοσιεύει οικογενειακές φωτογραφίες απάντησε ότι "πάντα είχα ξεκάθαρα όρια όταν αφορά τον άνδρα μου και τα παιδιά μου. Μιλάω για αυτούς φυσικά αλλά με όρια και δεν θα ποστάρω ποτέ φωτογραφίες από την καθημερινή μας ζωή. Από τη στιγμή που τα παιδιά μου είναι τόσο μικρά και δεν καταλαβαίνουν τι ακριβώς σημαίνει να δημοσιεύσω μια φωτογραφία, δεν έχω τη συγκατάθεσή τους. Άρα, δεν θα δημοσιεύσω καμία φωτογραφία τους μέχρι να είναι αρκετά μεγάλες ώστε να μου δώσουν την άδεια" τόνισε.

"Όσον αφορά τον Ράιαν και εμένα, δουλεύει καλύτερα για εμάς με αυτόν τον τρόπο. Να κρατάμε για εμάς την προσωπική μας ζωή. Σας στέλνουμε όλη μας την αγάπη αυτές τις δύσκολες στιγμές" τόνισε.

"Δεν με πειράζει να εξηγώ τις επιλογές μου κάποιες φορές. Νοιάζομαι και για τους ανθρώπους και για τις απορίες τους. Είμαι χαρούμενη που μπορώ να σας απαντώ με ειλικρίνεια" υπογράμμισε η ηθοποιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση