GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ τι μετέφεραν τα ταξί (μέρα μεσημέρι) στο κέντρο της Αθήνας...

Ελένη Παπαδοπούλου   Εν μέσω κυβερνητικής υστερίας και κορονοϊού και ενώ η αστυνομία γράφει για άσκοπη μετακίνηση από άστεγους έως ψαρον...

Ελένη Παπαδοπούλου 
Εν μέσω κυβερνητικής υστερίας και κορονοϊού και ενώ η αστυνομία γράφει για άσκοπη μετακίνηση από άστεγους έως ψαροντουφεκάδες, ενώ κυνηγάμε όσους θέλουν να πάνε στο χωριό τους για το Πάσχα, ο Μηταράκης μισθώνει ταξί και μεταφέρει κατά δεκάδες λαθρομετανάστες σε διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας. Στην περίπτωση αυτή δεν τίθεται θέμα κορονοϊού. Έχουμε κηρυχθεί προφανώς αποκορονοϊοποιημένη ζώνη και δεν το γνωρίζουμε ακόμη.
Εδώ σημερινό (Παρασκευή) κομβόι αποβιβάζεται στο 6ο Δ.Δ.
Χαρά που θα πάρει ο κόσμος εκεί πέρα, κλειδωμένος στα σπίτια του, δεν βλέπει ούτε τα παιδιά του, θα δει μπροστά του ξαφνικά δεκάδες Αφγανούς του Μηταράκη.

Ilias Georgikos
Αφιξεις νεων λαθρομεταναστων στη Κυψελη, τωρα

1 σχόλιο

  1. Καθημερινά βλέπω καινούριες φάτσες αλλοδαπών , η δε πλατεία Κυψέλης είναι αδιάψευστο δείγμα του μωσαϊκού ξένων που 'εχουν εγκατασταθεί ένα γύρω. Στο μυαλό μου φέρνω τη Μασσαλία, την όμορφη και 2η μεγαλύτερη πόλη της Γαλλίας μετά το Παρίσι, που σήμερα κατάντησε καραγκιόζ μπερντές, με διαφόρων προελεύσεων απολίτιστους κατοίκους.Η κυβέρνηση πρέπει να νοιαστεί κάποτε και για μας τους γηγενείς. Δεν παίρνουμε όλοι 800άρια για να....ξεχάσουμε τη χυδαιοποίηση της ζωής μας, αλλά κι αν ακόμη παίρναμε, θα αντιδρούσαμε φυσικ΄λω τω λόγω και ενστικτωδώς στην αλόγιστη "εμφύτευση" ξένων που δεν εκτιμούν τη φιλοξενία μας, που καταστρέφουν διαμερίσματα και οικοσκευές όπου μένουν, που θαρρούν ότι θα έρθει η ώρα που θα...."μαςκ΄;αψουν", -όπως φώναζαν στον Εβρο οι....ευγενικοί επίδοξοι εισβολείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση