GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συγκίνηση του Σωτήρη Τσιόδρα - ΒΙΝΤΕΟ

Στον μηδενικό αριθμό των θανάτων το τελευταίο 24ωρο στη χώρα μας αναφέρθηκε στην καθιερωμένη ενημέρωση ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγ...

Στον μηδενικό αριθμό των θανάτων το τελευταίο 24ωρο στη χώρα μας αναφέρθηκε στην καθιερωμένη ενημέρωση ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας.

Με έκδηλη τη συγκίνηση στη φωνή και στο πρόσωπό του, ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε σήμερα ότι «δεν έχει καταγραφεί κάποιος νέος θάνατος» λόγω του Covid- 19 στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο. «Για εμάς είναι μια τεράστια ανακούφιση να μην μιλάμε για θανάτους, αλλά για ζωές που σώζονται» είπε χαρακτηριστικά και επισήμανε ότι «έχουμε πετύχει τη μείωση της επιδημίας».

«Ο μηδενικός αριθμός θανάτων το τελευταίο 24ωρο ήταν τεράστια χαρά για εμάς», επανέλαβε ο κ. Τσιόδρας και υπογράμμισε ότι «θέλει πολύ προσοχή να πεις ότι μηδένισα την επιδημία. Όσο τα μέτρα χαλαρώνουν θα υπάρχει περισσότερη φοβία για διασπορά του ιού».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση