GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσιόδρας: Τι είπε για τις μάσκες σε κλειστούς χώρους - Οδηγίες για τη σωστή χρήση τους - ΒΙΝΤΕΟ

Νέες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση υφασμάτινων μασκών στην Ελλάδα μετά την άρση των μέτρων έδωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας, κατά την καθημεριν...

Νέες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση υφασμάτινων μασκών στην Ελλάδα μετά την άρση των μέτρων έδωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας, κατά την καθημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό.
Σύμφωνα με τον λοιμωξιολόγο και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας, η επιτροπή εμπειρογνωμώνων υιοθέτησε τις συστάσεις του ευρωπαϊκού κέντρου λοιμώξεων και δεν συνιστά τη χρήση μάσκας σε ανοιχτούς χώρους, αλλά συνίσταται η χρήση της σε κλειστούς χώρους όπως Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, σούπερ μάρκετ, φαρμακεία κ.α.
«Για τη σωστή χρήση της μάσκας, θα πρέπει όταν τη φοράτε να καλύπτετε το στόμα και τη μύτη, να πλένετε συχνά τα χέρια σας πριν και αφού βγάλετε τη μάσκα και να την αφαιρείτε με συγκεκριμένο τρόπο. Αν η μάσκα είναι μιας χρήσης να απορρίπτεται με προσοχή, αν είναι επαναχρησιμοποιούμενη να πλένεται συχνά» ανέφερε ο κ. Τσιόδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση