GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσιόδρας για καταγραφή θανάτων από κορονοϊό: Δεν φοβόμαστε την αλήθεια - ΒΙΝΤΕΟ

“Δεν φοβόμαστε την αλήθεια”, απαντά ο Σωτήρης Τσιόδρας σε επιστημονικούς κύκλους που θέτουν ερωτήματα σχετικά με το αν γίνεται η κατα...

“Δεν φοβόμαστε την αλήθεια”, απαντά ο Σωτήρης Τσιόδρας σε επιστημονικούς κύκλους που θέτουν ερωτήματα σχετικά με το αν γίνεται η καταγραφή όλων των θανάτων από κορονοϊό στη χώρα μας.

“Πιστέψτε με είμαστε ανοικτοί σε οποιαδήποτε επιστημονική κριτική, δεν φοβούμαστε την αλήθεια, είμαστε προασπιστές και θα συνεχίσουμε έτσι, άλλωστε δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό μία ομάδα επιστημόνων”, τόνισε ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό.

Όπως υπογράμμισε στη συνέχεια, “αν είχαμε περισσότερους θανάτους θα είχε καταγραφεί ήδη η αύξησή τους σε ειδικό σύστημα παρακολούθησης των θανάτων που αφορά το σύνολο της χώρας” και διευκρίνισε πως η καταγραφή γίνεται από τα ληξιαρχεία της χώρας, σε σχεδόν πραγματικό χρόνο και αφορά τους θανάτους που δηλώθηκαν κατά την εβδομάδα αναφοράς, “που είναι συνήθως η προηγούμενη απ’ αυτή που καταγράφουμε”. “Τα δεδομένα αφορούν το σύνολο της χώρας, προέρχονται από το πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης ληξιαρχικών πράξεων που λειτουργεί από τον Μάιο του 2013”, είπε στη συνέχεια ο κ. Τσιόδρας. Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση