GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηλεία: Η σπάνια περίπτωση ασυμπτωματικού ασθενή που βγαίνει θετικός στον κορονοϊό- ΒΙΝΤΕΟ

Μία σπάνια περίπτωση παρακολουθούν οι γιατροί στο Νοσοκομείο του Ρίου όπου 50χρονος ασυμπτωματικός φορέας του κορονοϊού από την Ηλεία...

Μία σπάνια περίπτωση παρακολουθούν οι γιατροί στο Νοσοκομείο του Ρίου όπου 50χρονος ασυμπτωματικός φορέας του κορονοϊού από την Ηλεία, εξακολουθεί να βγαίνει θετικός στα τεστ που κάνει εδώ και 40 ημέρες.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 η σύζυγός του είπε "εγώ ήμουν τελείως ασυμπτωματική, δεν είχα θέμα, κανένα...Είχε έναν πυρετό, 38 και κάτι και νοσηλεύτηκε. Σαν να περνάμε μια ίωση, δεν ήταν κάτι τρομερό".

Είχε ταξιδέψει στους Αγίους Τόπους. Σήμερα το πρωί υποβλήθηκε στο πέμπτο τέστ για να δει αν απαλλάχθηκε από το μικρόβιο ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στη δουλειά του.

Όπως επεσήμανε η σύζυγός του "απλώς περιμένουμε να πάμε για δουλειά και δεν μπορούμε να πάμε για δουλειά. Όλα ωραία, όλα καλά αλλά δουλειά; Μηδέν! Να βγει το τεστ και θα σας πω. Σήμερα είναι να το κάνει, όταν θα βγει θα το μάθετε".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση