GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολυμπιακός: Έτσι βιώνει την καραντίνα ο Πέδρο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε συνομιλία μέσω Facebook με την Φιρένσε, ομάδα με την οποία ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο επαγγελματικά 1988, αναφέ...

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε συνομιλία μέσω Facebook με την Φιρένσε, ομάδα με την οποία ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο επαγγελματικά 1988, αναφέρθηκε στο πώς βιώνει την αναστολή κάθε ποδοσφαιρικής δραστηριότητας και την καραντίνα. Όπως ομολόγησε, αρχικά είχε ανάγκη λίγες ανάσες, αλλά σύντομα κατάλαβε πόσο του λείπει το ποδόσφαιρο.

«Φέτος παίξαμε ήδη 48 επίσημα παιχνίδια και σχεδόν δεν σταμάτησα καθόλου. Ήμουν λίγο εξαντλημένος, αλλά μετά από μια εβδομάδα χωρίς προπόνηση, συνειδητοποίησα ότι είναι πολύ απαραίτητο και πως μου έλειπε το ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά, προσπάθησα να εκμεταλλευτώ το γεγονός ότι είμαι περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Όσο για αυτό που του δίνει μεγαλύτερη χαρά στη δουλειά του; «Μου αρέσει να βλέπω την ανάπτυξη των παικτών, να βλέπω καλά παιχνίδια και να συνειδητοποιώ ότι οι ιδέες μου λειτουργούν. Μου δίνει χαρά να βοηθήσω τους παίκτες να γίνονται άντρες», είπε.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε και σε όσους τον επηρέασαν στην καριέρα του. «Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο προπονητή από τον Ενρίκε Νούνες (σ.σ: προπονητής στη Φιρένσε 1997-1990), με βοήθησε πολύ ως άνθρωπο. Πέρασα πολλές ώρες προπόνησης και παιχνιδιών στη Φιρένσε και με προπόνησε με κάθε τρόπο. Αυτό είναι ένα ορόσημο που με σημάδεψε. Εκτός από αυτόν, θυμάμαι επίσης πόσο εξελίχθηκα με τον προπονητή Κάρλος Κεϊρός και επίσης τον Ζοσέ Κουσέιρο , ο οποίος ήταν συμπαίκτης και προπονητής μου», δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση