GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Χεζμπολάχ στη μάχη εναντίον του κορωνοϊού...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Ο Χασάν Νασράλα , Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ και σύμβολο Αντίστασης για το...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
Ο Χασάν Νασράλα, Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ και σύμβολο Αντίστασης για το...
παγκόσμιο επαναστατικό κίνημα, έστειλε μήνυμα ευγνωμοσύνης σε όλους τους γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, για τις προσπάθειές τους να καταπολεμηθεί ο κορωνοϊός.
Στη χθεσινή ομιλία του χρησιμοποίησε τα ίδια λόγια με τα οποία είχε απευθυνθεί στους Μαχητές της Αντίστασης τον Ιούλη του 2006, όταν η Χεζμπολάχ κατατρόπωσε τη σιωνιστική επίθεση του ναζιστικού κατοχικού καθεστώτος της Παλαιστίνης [Βλέπε σε: 14η Αυγούστου... η επέτειος της Νίκης της Χεζμπολάχ!].... τους κάλεσε «να θεωρήσουν ότι πολεμούν έναν εχθρό, όπως στο νικηφόρο πόλεμο εναντίον των σιωνιστών».
Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ στην ομιλία του αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της υγείας και του πολιτισμού και κάλεσε επίσης τους Μουσουλμάνους σ' όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν στην εκστρατεία "Ένωση Καρδιών" ("Union of Hearts"), απόψε στις 20:30 το βράδυ.
Ο Χασάν Νασράλα, επισήμανε: «Η μάχη κατά του κορωνοϊού είναι ανθρωπιστική και δεν σχετίζεται με καμία θρησκεία, πολιτική πλευρά ή φυλή. 
Πολλοί άνθρωποι μιλούν σήμερα για τον κορωνοϊό. Είναι αλήθεια ότι υπήρξαν πάντα επιδημίες που είχαν καταστρέψει την ανθρωπότητα, αλλά αυτό το γεγονός είναι μοναδικό στην ανθρωπότητα. Σήμερα 4 δισεκατομμύρια άνθρωποι είναι περιορισμένα ή σε καραντίνα, ολόκληρες πόλεις και περιοχές είναι άδειες... Αυτό δεν συνέβη ποτέ στην ιστορία. Οι προοπτικές είναι ακόμα άγνωστες».
Απαριθμώντας διάφορες αιτίες που αποδίδονται σε αυτήν την πανδημία, διαβεβαίωσε ότι:
«Αυτό το γεγονός προφέρει το τέλος μιας εποχής και τη γέννηση μιας νέας εποχής.
Ακόμη και οι μεγαλύτεροι υπερασπιστές του νεοφιλελεύθερου καπιταλιστικού συστήματος επανεξετάζουν την ιδεολογία τους. Κοιτάξτε πώς ο Κίσινγκερ μιλά για τη γέννηση ενός νέου κόσμου, πόσο ξαφνικά εμφανίζεται μετριοπαθής...
Η φιλελεύθερη καπιταλιστική σκέψη αντιμετωπίζει μια σοβαρή ανθρωπιστική και ηθική πρόκληση...
Όταν στη Βρετανία επιζητούν λύση με τη θεωρία "ανοσίας της αγέλης", όταν στη δύση θυσιάζουν τους ηλικιωμένους... αυτό αποτελεί ηθική και πολιτική κατάπτωση...
Μάλιστα και στη Γαλλία γιατροί προσφέρονται να κάνουν δοκιμές [φαρμάκων] στους Αφρικανούς και ο Τράμπ είναι έτοιμος να κάνει οτιδήποτε για να αποκτήσει υλικά και εξοπλισμό αποκλειστικά για τον λαό του, εις βάρος άλλων ανθρώπων... όλα αυτά είναι ένα σημάδι μιας πολιτιστικής και ηθικής κατάπτωσης».
Ουσιαστικά ο ηγέτης της Αντίστασης απάντησε στην επιστολή που του έστειλε η Ένωση Μουσουλμάνων γιατρών, όπου μεταξύ άλλων τον διαβεβαίωναν: «Είμαστε εκεί που πρέπει και θέλουμε να είμαστε ... Υποσχόμαστε να υπερασπιστούμε τον λαό μας με την ψυχή μας, που είναι υπό την ηγεσία σας κι ας γίνουμε είδωλα στη θυσία, για σταθερότητα, θάρρος και επιστημονικά προσόντα».

Στο μεταξύ από χθες ο άξονας της Αντίστασης θρηνεί το χαμό τεσσάρων Σύρων γιατρών, που έχασαν τη ζωή τους σε νοσοκομεία της Ιταλίας αγωνιζόμενοι εναντίον του κορωνοϊού.
Η ιστορική Παροικία* των Σύρων στην Ιταλία ανακοίνωσε το γεγονός:
«Οι τέσσερις γιατροί από τη Συρία που εργαζόταν στην πρώτη γραμμή στα Ιταλικά νοσοκομεία αντιμετωπίζοντας τον κορωνοϊό μολύνθηκαν κι είναι νεκροί.
- Dr. Abdel-Ghani Makki (Δαμασκός)
- Dr. Abdul Sattar Ayrud (Χαλέπι)
- Dr. Gifont Meradian (Αλ Χασάκ)
- Dr. Iyad Mohammed Al-Dagr (Δαμασκός)
Σ' αυτούς... η αιώνια μνήμη και δόξα».

* Να σημειώσουμε με θλίψη... οι Παροικίες Σύρων Μεταναστών σ' ολόκληρο τον κόσμο -καμία σχέση με την ιμπεριαλιστική επίθεση που δέχεται η Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου και μπήκε στον 10ο χρόνο-, στην Ευρώπη, τη Βόρειο και Νότια Αμερική, τον Καναδά, την Αυστραλία κι όπου ζουν κι εργάζονται Σύροι, στο σύνολό τους και χωρίς καμία εξαίρεση είναι από την έναρξη της "αραβικής άνοιξης made in USA" (Μάρτης 2011), δεν συντάχθηκαν στο πλευρό των ιμπεριαλιστών και των λακέδων τους. Αγωνιζόταν κι αγωνίζονται για την πατρίδα τους και την εκλεγμένη κυβέρνηση του προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ.
Μόνον η Συριακή Παροικία στην Ελλάδα προσχώρησε από την πρώτη ημέρα της επίθεσης εναντίον της Συρίας στο πλευρό του φονιάδων αποκεφαλιστών, των νατοϊκών μισθοφόρων στη Συρία, τάχθηκε στο πλευρό των δολοφόνων του επονομαζόμενου "ελεύθερου συριακού στρατού" -με το αζημίωτο από το σκοταδιστικό δικτατορικό και φίλο-σιωνιστικό καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας, του Ισραήλ, του Ερντογάν... που τους έχει απονείμει και τίτλους εμίρηδων, αλλά και του συνόλου των πολιτικών κομμάτων που κυβέρνησαν την Ελλάδα τα τελευταία εννέα (9) χρόνια που χωρίς ντροπή συνεχίζουν ως σήμερα να θεωρούν τους τρομοκράτες εκπροσώπους του Συριακού λαού, να ασκούν εμπάργκο στη Συρία και να προωθούν με κάθε τρόπο και μέσο τους τρομοκράτες, ακόμη και σε κρίσιμες θέσεις του κρατικού μηχανισμού της πατρίδας μας.
Μάλιστα χωρίς ντροπή κι ενώ στη Συρία δέχονται επιθέσεις από τέσσερα (4) μέτωπα [Κορωνοϊό - Τουρκία - Ισραήλ - ΗΠΑ], η σημερινή κυβέρνηση, όπως ακριβώς κι όλες οι προηγούμενες, εν μέσω της φονικής επιδημίας συνεχίζει με νέες κυρώσεις εναντίον της Συρίας.
Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας [Αβραμόπουλος - Βενιζέλος - Κοτζιάς - Κατρούγκαλος - Δένδιας], διέπραξαν Έγκλημα Πολέμου και θα πρέπει να δικαστούν ως εγκληματίες πολέμου:
21 Φλεβάρη 2020: Η Τουρκία είναι ΝΑΤΟ, είμαστε όλοι ΝΑΤΟ! Κι η Ε.Ε. κυρώσεις στη Συρία με υπογραφή Δένδια!
17 Μάη 2019: Η δουλική εξωτερική πολιτική εμπεριέχει ένα σαφές μήνυμα για νέες χαμένες πατρίδες!
20 Ιούλη 2017: Η Ε.Ε. υποστηρίζει την τρομοκρατία!
29 Μάη 2016: Aυτή η Ευρώπη, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη χιτλερική Γερμανία
11 Δεκέμβρη 2016: ...ένα σαφές μήνυμα για νέες χαμένες πατρίδες!
28 Ιούλη 2014: Σχετικά με τις οικονομικές κυρώσεις και το εμπάργκο, που επέκτειναν οι ΗΠΑ και οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ… εναντίον της Συρίας

Ο ελληνικός λαός δεν ξεχνάει! Μόνον η επίσημη Ελλάδα του ξενόδουλου πολιτικού κατεστημένου έχει υποστεί κατευθυνόμενη "αμνησία", όμως... την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανένας!

Hassan Nasrallah: «Θα ολοκληρώσουμε τον δρόμο και θ’ αναλάβουμε τις ευθύνες μας κι όλοι θα πάμε σ’ αυτή την κατεύθυνση. Θα σας πως αυτό που είπα τις πρώτες μέρες του πολέμου του 2006, όταν υποσχέθηκα θρίαμβο. Σήμερα υπόσχομαι εκ νέου θρίαμβο»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση