GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ! ΕΣΤΕΙΛΑΝ 50 αστυνομικούς (και μέσα στο ναό) για να συλλάβουν τον ιερέα στο Κουκάκι...

Giorgos Theoharis   Αυτό είναι δημοκρατία; Υπό διωγμό οι Ιερείς! 50 αστυνομικοί έξω από τον Αγιο Νικόλαο στο Κουκάκι όπου ο Παπαγι...

Αυτό είναι δημοκρατία;
Υπό διωγμό οι Ιερείς!
50 αστυνομικοί έξω από τον Αγιο Νικόλαο στο Κουκάκι όπου ο Παπαγιώργης κοινώνησε δυο πιστούς!
(Υπ. Ο Παπά- Γιώργης είναι γνωστός στο Πανελλήνιο ως ο παπάς των φτωχών . Τον έχω κάνει εκτενές ρεπορτάζ στο ΜEGA) Αλήτες.
--------------------------------------------
Συναγερμός σήμανε στις εισαγγελικές αρχές μετά την ενημέρωση για όσα φέρεται να συνέβησαν στο Κουκάκι. Για την υπόθεση άμεσα κινήθηκε η αστυνομία και η εισαγγελική αρχή, κατ΄εφαρμογή της σχετικής ΚΥΑ με την οποία έχουν ληφθεί συγκεκριμένα μέτρα περιορισμού  που καταλαμβάνουν και τις εκκλησίες. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, κατά τα προβλεπόμενα από τις σχετικές διατάξεις, αναζητείται από τις αρχές ο ιερέας για παραβίαση των μέτρων προστασίας. Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι αρχές, με τη χρήση συγκεκριμένου οπτικού υλικού, επιχειρούν να ταυτοποιήσουν και άλλα πρόσωπα που ενδεχομένως συνέδραμαν τον ιερέα στην περιοχή του Κουκακίου.
Όπως φαίνεται στα βίντεο, αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας αναζήτησε τον ιερέα ακόμα και μέσα στο ναό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία πήρε κατάθεση από τον νεωκόρο.
Ήδη από νωρίς το απόγευμα κάποιοι πιστοί έφθασαν στον ναό, άναβαν ενα κερί στην κεντρική πόρτα, εκεί που έχουν τοποθετηθεί το παγκάρι και το σημείο με καντήλι, και έφευγαν. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας δεν πήγε για την απογευματινή λειτουργία που ξεκίνησε στις 7, την ώρα που ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας έχει ζητήσει την παρέμβαση εισαγγελέα.

1 σχόλιο

  1. Ούτε οι Γερμανοί στην Κατοχή δεν επιτρεπόταν να μπούν στις εκκλησίες. Και να πού μπαίνουν ένστολοι να συλλάβουν ιερέα που κοινωνούσε πιστούς έξω και με αποστάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση