GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζαχαράκη: Ανοιχτό αν θα γίνουν οι προαγωγικές εξετάσεις

Ανοικτό το ενδεχόμενο να μην γίνουν οι φετινές προαγωγικές εξετάσεις στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση άφησε με δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ η υ...

Ανοικτό το ενδεχόμενο να μην γίνουν οι φετινές προαγωγικές εξετάσεις στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση άφησε με δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ η υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη.

Σύμφωνα με την υφυπουργό, εξετάζονται εναλλακτικές λύσεις όπως ο βαθμός τετραμήνου και τα σχολικά τεστ, ενώ οι καθηγητές έχουν τον τρόπο να διαγνώσουν την πρόοδο των μαθητών για τον καιρό που βρίσκονται στη φυσική τάξη.

Σε κάθε περίπτωση, η κ. Ζαχαράκη τόνισε ότι δεν έχουν ακόμη ληφθεί οριστικές αποφάσεις καθώς η κατάσταση είναι πρωτόγνωρη. Διαβεβαίωσε πάντως ότι η σχολική χρονιά δεν πρόκειται να χαθεί.

Σχετικά με το αν υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα επιστροφής των μαθητών στα σχολεία, η υφυπουργός τόνισε ότι θα προηγηθεί η επιστροφή των μαθητών της τρίτης λυκείου, αλλά αυτό είναι κάτι που θα εξαρτηθεί από τις οδηγίες των ειδικών.

Η κ. Ζαχαράκη είπε ότι ειδικά οι μαθητές της Γ’ Λυκείου μπορούν να προσέλθουν στις πανελλαδικές εξετάσεις χωρίς άγχος καθώς έχει ανακοινωθεί η περικοπή της ύλης. Επανέλαβε ότι οι εξετάσεις θα γίνουν όσο πιο κοντά γίνεται στην αρχική ημερομηνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση