GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σωτήρης Γεωργούντζος για την περιπέτεια με τον κορονοϊό: Δεν έχω δει τα πρόσωπα των γιατρών μου

Ο αθλητικογράφος Σωτήρης Γεωργούντζος νίκησε τον κορονοϊό και παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο. "Πέρασα έναν Γολγοθά τεράστιο ...

Ο αθλητικογράφος Σωτήρης Γεωργούντζος νίκησε τον κορονοϊό και παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο. "Πέρασα έναν Γολγοθά τεράστιο και πιστεύω ότι Μεγάλη Εβδομάδα που έρχεται οδεύουμε προς την Ανάσταση " είπε ο αθλητικογράφος μιλώντας στο STAR.

Ο Σωτήρης Γεωργούντζος χρειάστηκε για τρεις ημέρες να μεταφερθεί στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας. "Είχα μία επιδείνωση με την αναπνοή μου την Παρασκευή. Η γιατρός μου με έστειλε στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας που είναι δίπλα στη ΜΕΘ για να καλυτερεύσει η αναπνοή και για να μπορέσω να βγω πιο δυνατός" είπε ο γνωστός σπορτκάστερ.

"Το μήνυμα που θέλω να δώσω στον κόσμο είναι να προσέχει, να μένει σπίτι, να μην κυκλοφορεί έξω και να ακούει τι του λέει το κράτος, τι του λένε οι γιατροί", σημείωσε.

"Από τις 29 Φεβρουαρίου που γύρισα από την Αγγλία μέχρι και τις 13 Μαρτίου δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Από τις 13 με 14 του μήνα ξαφνικά είχα πυρετό" ανέφερε και πρόσθεσε ότι δεν έχει δει ακόμα πώς είναι στην όψη οι σωτήρες του, γιατροί και νοσηλευτές. "Δεν τους ξέρω, θα τους μάθω όμως γιατί θα βγάλουμε φωτογραφίες και θα ανταλλάξουμε τηλέφωνα. Τη ζωή μου έσωσαν".

Δείτε το βίντεο από το STAR:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση