GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάρω Λύτρα: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που έφυγα από την Ελλάδα- ΦΩΤΟ

Τους λόγους που την οδήγησαν να φύγει από την Ελλάδα και να επιστρέψει στους γονείς της στον Καναδά αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχ...

Τους λόγους που την οδήγησαν να φύγει από την Ελλάδα και να επιστρέψει στους γονείς της στον Καναδά αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town της Κύπρου η Μάρω Λύτρα.

«Ξέρω ότι με αγαπάτε σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά έπρεπε να φύγω. Δυσκολεύτηκα πολύ με τις δουλειές μου εκεί. Είχε λήξει το συμβόλαιό μου με τη Heaven, δεν μου έκαναν άλλο συμβόλαιο ή κάποιο δίσκο κι έπρεπε να βρω άλλη εταιρία. Σε άλλες εταιρίες μού έδωσαν κομμάτια που δεν ήθελα να πω. Όλο αυτό με έριξε ψυχολογικά, πέρασα μια κατάθλιψη και αποφάσισα να γυρίσω στους δικούς μου. Δεν ήταν εύκολο καθόλου», εξομολογήθηκε η Μάρω Λύτρα.

Επίσης, η Μάρω Λύτρα τόνισε ότι στον Καναδά έγινε νοσοκόμα. «Ήρθα στον Καναδά, πήγα στη νοσηλευτική, έγινα νοσοκόμα. Τη μία μέρα ήμουν στα φώτα της δημοσιότητας και την άλλη βρέθηκα μέσα στα χειρουργεία. Ήταν ένα σοκ. Κι εκεί κλονίστηκα κάπως, αλλά το ξεπέρασα. Η ζωή δεν ήταν πάντα ρόδινη. Εγώ δεν ήθελα να φύγω από την Ελλάδα, αλλά είδα ότι το πράγμα δεν προχωρούσε καθόλου. Ήταν δύσκολα για όλους τους καλλιτέχνες», ανέφερε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι «έμεινα χωρίς συμβόλαιο δισκογραφικό, έπεσε και η οικονομία και μετά μου πρότειναν να πηγαίνω στην επαρχία και να κάνω playback σε διάφορους χώρους. Αυτό το θεώρησα κοροϊδία για τον κόσμο. Να βγαίνω και να κάνω ότι τραγουδάω, ενώ δεν θα τραγουδάω; Sorry, αλλά εγώ δεν το κάνω αυτό».

«Αν είχα ορχήστρα και μου έλεγαν να το κάνω live, θα πήγαινα παντού, αλλά playback δεν κάνω. Για να πας ψηλά πρέπει να κάνεις δημόσιες σχέσεις, να έχεις managers. Εγώ δεν τα είχα αυτά και δεν τα έκανα. Γι’ αυτό και στις 26 Σεπτεμβρίου 2011, το θυμάμαι σαν χθες, έφυγα από την Ελλάδα. Έφυγα με στεναχώρια από την Ελλάδα και άφησα το όνειρό μου εκεί»,πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση