GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κιμ Γιονγκ Ουν: Η Νότια Κορέα δίνει απάντηση στο θρίλερ με την κατάσταση της υγείας του

Ζωντανός και γερός είναι ο ηγέτης της Βορείου Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, όπως υποστήριξε αξιωματούχος από τη Νότια Κορέα. Ο σύμβουλος εξω...

Ζωντανός και γερός είναι ο ηγέτης της Βορείου Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, όπως υποστήριξε αξιωματούχος από τη Νότια Κορέα. Ο σύμβουλος εξωτερικής πολιτικής της χώρας Τσανγκ ιν Μουν είπε ότι η θέση της κυβέρνησής του είναι ότι σίγουρα ο Κιμ δεν είναι νεκρός. Ο βοηθός είπε ότι ο ηγέτης της Βορείου Κορέας ζει στην Γονσάν από τις 13 Απριλίου. Μιλώντας στο Fox είπε: "Δεν έχουν καταγραφεί ύποπτες κινήσεις μέχρι στιγμής". Οι φήμες ότι ο Κιμ έχει πεθάνει ξεκίνησαν από την αντιπρόεδρο της Δορυφορικής Τηλεόρασης του Χονγκ Κονγκ Σιτζιάν Ζινγκζού, η οποία ισχυρίστηκε ότι μία πολύ έγκυρη πηγή της είπε ότι ο Κιμ ήταν νεκρός.

Επίσης, αποστάτες του καθεστώτος της Πιονγκγιάνγκ, συμφωνούν με τον Νοτιοκορεάτη σύμβουλο λέγοντας ότι είναι πολύ δύσκολο να πιστέψουν πως μια τέτοια πληροφορία θα διαρρεόταν από στενούς συμβούλους του Κιμ.

Η Βόρεια Κορέα δεν έχει ανακοινώσει επίσημα ποιος θα διαδεχθεί τον Κιμ αν πεθάνει αλλά αναλυτές θεωρούν πως η αδερφή του Κιμ Γιο Γιονγκ θα αναλάβει τα ηνία ώσπου να μεγαλώσουν τα παιδιά του. Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό site, 8North το μήκους 250 μέτρων τρένο του Κιμ εντοπίστηκε κοντά στο θέρετρό του στη Γονσάν στις 23 Απριλίου, σταθμευμένο σε σταθμό που εξυπηρετεί την οικογένειά του. Αν και οι εγκαταστάσεις παραμένουν απόρρητες, η θέση του τρένου έδειχνε ότι ο Κιμ βρισκόταν στο θέρετρό του. Οι εικόνες έδειχναν ότι το τρένο ετοιμαζόταν για αναχώρηση. Το ιδιωτικό τζετ του Κιμ βρισκόταν σε αεροδιάδρομο στην Πιονγκγιάνγκ σύμφωνα με το νοτιοκορεατικό SBS.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση