GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θριάσιο: Γιατροί και νοσηλευτές χειροκροτούν ασθενή με κορονοϊό που βγαίνει από τη ΜΕΘ - ΒΙΝΤΕΟ

Τη συγκινητική στιγμή που ένας ασθενής με κορονοϊό μεταφέρεται από τη ΜΕΘ του Θριασίου σε κανονικό δωμάτιο κατέγραψαν νοσηλευτές και για...

Τη συγκινητική στιγμή που ένας ασθενής με κορονοϊό μεταφέρεται από τη ΜΕΘ του Θριασίου σε κανονικό δωμάτιο κατέγραψαν νοσηλευτές και γιατροί, οι οποίοι χειροκρότησαν τον άνδρα που βγήκε νικητής στη μάχη που έδωσε με τον ιό.
Το βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί η στιγμή που ο ασθενής βγαίνει από τη ΜΕΘ στο Θριάσιο Νοσοκομείο ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter και ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. ¨Θα τα καταφέρουμε! Ο πρώτος ασθενής με COVID-19 βγαίνει από τη ΜΕΘ στο Θριάσιο Νοσοκομείο" γράφει στην αναρτησή του.
Γιατροί και νοσηλευτές περιμένουν στον διάδρομο του νοσοκομείου έξω από τη ΜΕΘ και χειροκροτούν τον ασθενή ενώ ακούγονται να φωνάζουν «Σιδερένιος». Τα μέλη του προσωπικού του νοσοκομείου καταγράφουν τη συγκινητική στιγμή με τα κινητά τους τηλέφωνα ενώ και ο ίδιος ο ασθενής χειροκροτεί και χαιρετά τους γιατρούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση