GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τι είπε για το φημολογούμενο ειδύλλιο με τον κολλητό της Ιωάννας Τούνη -ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη στην εκπομπή «το Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το γνωστό μοντέλο μίλη...

Συνέντευξη στην εκπομπή «το Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το γνωστό μοντέλο μίλησε μεταξύ άλλων για το πως περνάει τις ημέρες τις καραντίνας αλλά αναφέρθηκε και στο φημολογούμενο φλερτ της με τον Κωνσταντίνο Πριόνα που η εκπομπή είχε αποκαλύψει την προηγούμενη ημέρα.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είπε ότι ενώ τις προηγούμενες ημέρες μαγείρευε πάρα πολύ τώρα έχει αρχίσει ξανά τη διατροφή της. Όταν η συζήτηση έφτασε στο φημολογούμενο ειδύλλιο, η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν έκρυψε την ενόχλησή της και παραπονέθηκε γιατί κανένας από την εκπομπή δεν επικοινώνησε μαζί της.

«Είμαι πολύ απογοητευμένη από εσάς γιατί χωρίς να διασταυρώσετε την συγκεκριμένη πληροφορία την βγάλατε στον αέρα. Θα μπορούσε κάποιος να με καλέσει πριν με εκθέσετε με αναληθείς πληροφορίες. Από εδώ και πέρα σκέφτομαι ότι δεν θα μπορώ να βγω έξω με την παρέα μου, με τους φίλους μου να διασκεδάζω, να είμαι όμορφα γιατί θα έχω το άγχος... Είμαι μόνη μου, περνάω πάρα πολύ ωραία», δήλωσε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση