GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κωνσταντίνος Ντρούλιας: Ήρθα Μύκονο για δουλειές και… ξέμεινα - ΒΙΝΤΕΟ

Χωριστά θα περάσουν το Πάσχα οι Droulias Brothers καθώς ο Κωνσταντίνος Ντρούλιας είναι σε καραντίνα στη Μύκονο επειδή κατέβηκε στο νη...

Χωριστά θα περάσουν το Πάσχα οι Droulias Brothers καθώς ο Κωνσταντίνος Ντρούλιας είναι σε καραντίνα στη Μύκονο επειδή κατέβηκε στο νησί για κάποιες δουλειές ενόψει της σεζόν και ξέμεινε εκεί, ενώ ο αδερφός του, ο Ηλίας, βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του στην Αθήνα.

Με καταγωγή από Μύκονο και Κρήτη, τα αδέλφια Δρούλιας συστήνονται καλλιτεχνικά ως "Droulias Brothers". Έγιναν γνωστοί από τη συμμετοχή τους στο Survival Secrets.

Ο Κωνσταντίνος, μιλώντας στο "Έλα, Χαμογέλα" είπε: "Έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα από τον δήμαρχο της Μυκόνου, προλάβαμε την κατάσταση. σταμάτησε η οικοδομή... είχαμε δύο κρούσματα, το Κέντρο Υγείας απ' όσο γνωρίζω δεν φιλοξενεί κανέναν, είναι άδειο, είναι πλήρως εξοπλισμένο με iso box όπου γίνονται οι εξετάσεις για τα πιθανά κρούσματα. Απλώς ο κόσμος να καταλάβει να μην πηγαίνει στα Κέντρα Υγείας με ήπια συμπτώματα, λίγο πυρετό. Να πηγαίνουν μόνο ευπαθείς ομάδες και όσοι έχουν βαριά συμπτώματα, γιατί αν αρρωστήσει το ιατρικό προσωπικό του νησιού, θα υπάρχει τεράστιο πρόβλημα"."Είχα έρθει στο νησί για κάποιες δουλείες ενόψει της σεζόν και ξέμεινα", πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση