GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός-Περιστέρι: Δεν ξέρουμε πού θα κάνουν αιμοκάθαρση, λέει ο γιος ηλικιωμένης ασθενούς

Την Πέμπτη υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορονοϊό η ηλικιωμένη γυναίκα που κάνει αιμοκάθαρση στην κλινική “Ταξιάρχαι” στο Περιστέρι, όπ...

Την Πέμπτη υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορονοϊό η ηλικιωμένη γυναίκα που κάνει αιμοκάθαρση στην κλινική “Ταξιάρχαι” στο Περιστέρι, όπου διαπιστώθηκαν κρούσματα και θάνατοι λόγω του ιού, καθώς και ο γιος της.

"Η μητέρα μου κάνει αιμοκάθαρση Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο. Εμείς πριν ξεκινήσουμε από το σπίτι για την αιμοκάθαρση μας κάλεσε η γιατρός της μονάδας και μας είπε να πάμε λίγο νωρίτερα γιατί θα κάνουμε το τεστ του κορονοϊού και η μητέρα μου και εγώ. Περιμένουμε σήμερα να βγουν τα τεστ της κλινικής", ανέφερε ο γιος της ηλικιωμένης γυναίκας, κ. Σκαμαντζούρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

"Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το πού και το πότε θα κάνουν αυτοί οι άνθρωποι αιμοκάθαρση...Προβληματισμό μας προκαλεί και το γεγονός ότι άφησαν άνθρωπο με υψηλό πυρετό να κάνει αιμοκάθαρση μαζί με άλλους ανθρώπους, ενώ γενικά τηρούν τα μέτρα προστασίας. Χθες τη μητέρα μου δεν την θερμομέτρησαν, αλλά πολλές φορές έχει θερμομετρηθεί", κατέληξε.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση