GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οικονόμου: Οι πολίτες έχουν δεχθεί την αναγκαιότητα να μην υπάρχουν μετακινήσεις προς τα χωριά

"Οι αστυνομικοί καθήκοντος θα κάνουν Ανάσταση στον δρόμο. Εκείνο που έχει μεγάλη σημασία και τονίζουμε από την αρχή είναι ότι τα...

"Οι αστυνομικοί καθήκοντος θα κάνουν Ανάσταση στον δρόμο. Εκείνο που έχει μεγάλη σημασία και τονίζουμε από την αρχή είναι ότι τα μέτρα κυρίως επιτυγχάνουν όταν συνειδητοποιούνται από τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών και τηρούνται. Αυτό συμβαίνει στη δική μας περίπτωση και είναι πολύ θετικό ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών έχει κατανοήσει την ορθότητα και την αναγκαιότητα των μέτρων", είπε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Γιώργο Χουδαλάκη και Ιωσήφ Καλαμαράκη.

"Το θέμα δεν είναι η αυστηροποίηση των μέτρων ή η πλήρης απαγόρευση. Η αρμόδια επιστημονική επιτροπή εξετάζει το πώς εξελίσσεται το θέμα της μετάδοσης του κορονοϊού και εισηγείται προς την κυβέρνηση και αποφασίζονται τα ανάλογα μέτρα. Εκείνο που χρειάζεται είναι να τηρούμε τις οδηγίες και τις συστάσεις", σημείωσε ο κ. Οικονόμου και πρόσθεσε:

"Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι συμπολίτες μας έχουν δεχθεί την αναγκαιότητα να μην υπάρχουν μετακινήσεις προς την επαρχία. Πρέπει να σεβαστούμε και τους ανθρώπους που ζουν στην επαρχία, που ζουν στα χωριά, απευθύνουν εκκλήσεις να μην μετακινηθεί ο κόσμος από τα αστικά κέντρα προς τα χωριά, δεδομένου ότι εκεί είναι ελάχιστοι αυτοί που ζουν, είναι μεγάλης ηλικίας κατά συνέπεια είναι μία ευαίσθητη ομάδα και δεν υπάρχει κανένας λόγος να τους εντείνουμε την ανησυχία".

Ερωτηθείς εάν τα χρήματα από τα πρόστιμα για παραβάσεις του μέτρου απαγόρευσης της κυκλοφορίας πηγαίνουν για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη απάντησε: "Αυτό έχει ανακοινωθεί από την κυβέρνηση και ο σκοπός αυτός αυτό εξυπηρετεί".

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση