GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ρίτα Ουίλσον για τη μάχη της με τον κορονοϊό: Η χλωροκίνη είχε σοβαρές παρενέργειες σε μένα - ΒΙΝΤΕΟ

Η Ρίτα Ουίλσον, σύζυγος του Τομ Χανκς, μίλησε σε συνέντευξή της στο “CBS This Morning” για την μάχη της με τον κορονοϊό, αλλά και τις...

Η Ρίτα Ουίλσον, σύζυγος του Τομ Χανκς, μίλησε σε συνέντευξή της στο “CBS This Morning” για την μάχη της με τον κορονοϊό, αλλά και τις παρενέργειες που βίωσε όταν οι γιατροί της χορήγησαν χλωροκίνη. Η Ουίλσον και ο Χανκς διαγνώστηκαν θετικοί στον COVID-19 ενώ βρίσκονταν στην Αυστραλία, προετοιμάζοντας μια νέα ταινία.

"Μου χορήγησαν χλωροκίνη. Ξέρω ότι πολλοί μιλούν για το συγκεκριμένο φάρμακο, αλλά μπορώ να σας πω ότι δεν ξέρω αν δούλεψε το φάρμακο ή αν ήταν η ώρα που θα σταματούσε ο πυρετός. Ο πυρετός μου υποχώρησε, αλλά είχε σοβαρές παρενέργειες. Όταν μου έδωσαν την χλωροκίνη, ανακατευόταν το στομάχι μου. Ένιωσα αδυναμία στους μυς μου, είχα ιλίγγους και δεν μπορούσα να περπατήσω. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με αυτό το φάρμακο. Δεν ξέρουμε αν είναι ασφαλές σε αυτή την περίπτωση" τόνισε. "Τα πρώτα συμπτώματα του ιού ήταν ότι ένιωθα κόπωση, πονούσα στο σώμα, δεν ήθελα να με αγγίζουν και μετά άρχισε ο πυρετός. Είχα ρίγη, δεν τα είχα ξαναβιώσει σε τέτοιο βαθμό. Έχασα την γεύση και την όσφρηση, αλλά το κατάλαβα μεταγενέστερα. Ο Τομ είχε πιο ήπια συμπτώματα. Δεν είχε τόσο υψηλό πυρετό όσο εγώ. Δεν έχασε την όσφρηση ή την γεύση. Αλλά μας πήρε το ίδιο χρονικό διάστημα να αναρρώσουμε" περιέγραψε.

"Μας είπαν ότι εγώ και ο Τομ εκτεθήκαμε στον κορονοϊό την ίδια στιγμή. Δεν ξέρουμε πότε μπορεί να ήταν αυτό ή που. Αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι όλες οι κοντινές μας επαφές, η οικογένεια, η ομάδα εργασίας μας, κανείς δεν ήταν θετικός" πρόσθεσε.

"Πρόσφατα πήραμε μέρος σε μια έρευνα, στην οποία δώσαμε αίμα και περιμένουμε να μάθουμε αν τα αντισώματά μας μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη ενός εμβολίου ή αν μπορούμε να δώσουμε πλάσμα για να χρησιμοποιηθεί σε άλλους ανθρώπους που έχουν κορονοϊό" τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση