GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Πτήση εφιάλτης προς τη Νέα Υόρκη - Ασφυκτικά γεμάτο αεροπλάνο σύμφωνα με επιβάτη

Μία γυναίκα από το Μανχάταν που ταξίδεψε με αεροπλάνο από το Μαϊάμι στη Νέα Υόρκη δηλώνει σοκαρισμένη καθώς δεν είχε ληφθεί κανένα μέ...

Μία γυναίκα από το Μανχάταν που ταξίδεψε με αεροπλάνο από το Μαϊάμι στη Νέα Υόρκη δηλώνει σοκαρισμένη καθώς δεν είχε ληφθεί κανένα μέτρο για τη μη διασπορά του κορονοϊού κατά τη διάρκεια της πτήσης. Όπως ισχυρίζεται η 42χρονη γυναίκα το αεροπλάνο ήταν ασφυκτικά γεμάτο και οι περισσότεροι επιβάτες δεν φορούσαν μάσκες.

"Οι επιβάτες ήταν ιδιαίτερα νευρικοί και ανήσυχοι. Στο αεροδρόμιο στο Μαϊάμι τα μέτρα για την τήρηση των αποστάσεων ήταν πολύ αυστηρά. Αλλά τα πράγματα μέσα στο αεροπλάνο ήταν πολύ διαφορετικά. Ήταν ασφυκτικά γεμάτο και περίπου οι μισοί από τους επιβάτες δεν φορούσαν μάσκα και γάντια. Μερικοί φορούσαν προστατευτικές στολές", ανέφερε μεταξύ άλλων η 42χρονη γυναίκα και πρόσθεσε:

"Όλοι μαθαίνουμε να προσαρμοζόμαστε στα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας, αλλά οι επιχειρήσεις συνεχίζουν να λειτουργούν με τα παλιά πρότυπα. Πιστεύω ότι οι αεροπορικές εταιρείες θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να λάβουν μέτρα που να ανταποκρίνονται στις τρέχουσες εντολές για την τήρηση αποστάσεων και για τη χρήση μάσκας".

Η αεροπορική εταιρεία σε ανακοίνωση της σημειώνει μεταξύ άλλων ότι: "Το προσωπικό εδάφους φροντίζει ώστε να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις ανάμεσα στους επιβάτες κατά τη διάρκεια της πτήσης. Μόλις επιβιβαστούν στο αεροπλάνο οι επιβάτες έχουν το δικαίωμα να αλλάξουν θέση, εφόσον πληρούνται όλα τα μέτρα... Το προσωπικό είναι σε εγρήγορση και φροντίζουν ώστε να τηρούνται όλα τα μέτρα που προβλέπονται για να μην υπάρχει διασπορά του ιού".

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: nypost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση