GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κακοκαιρία: Στα λευκά "ντύθηκαν" χωριά του Πηλίου - Δεμένα τα πλοία στον Βόλο

Συνεχίζεται η κακοκαιρία στην Μαγνησία με βροχές, καταιγίδες, χιονοπτώσεις στα ορεινά και θυελλώδεις ανέμους. Μετά τη θεομηνία του Σα...

Συνεχίζεται η κακοκαιρία στην Μαγνησία με βροχές, καταιγίδες, χιονοπτώσεις στα ορεινά και θυελλώδεις ανέμους. Μετά τη θεομηνία του Σαββατοκύριακου με πλημμύρες και καταστροφές και την κήρυξη της Σκιάθου, της Σκοπέλου και των δήμων Νοτίου Πηλίου και Ζαγοράς-Μουρεσίου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, νέα προβλήματα δημιουργούνται στη χερσαία Μαγνησία και κυρίως στα ορεινά, από τις συνεχείς χιονοπτώσεις.

Στο Πήλιο συνεχίζει να πέφτει πυκνό χιόνι στα Χάνια, στην Αλυκόπετρα και στο χιονοδρομικό κέντρο στις Αγριόλευκες και το ύψος του χιονιού στα Χάνια έχει ξεπεράσει τα 10 εκατοστά, αλλά δεν υπάρχουν προβλήματα στις συγκοινωνίες, αφού εκχιονιστικά μηχανήματα εργάζονται συνεχώς και αποχιονίζουν τον οδικό άξονα Βόλου-Χανίων-Ζαγοράς. Η θερμοκρασία στα Χάνια του Πηλίου είναι στους 2 βαθμούς, ενώ στις Αγριόλευκες δεν ξεπέρασε το μηδέν.

Στις περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο βρέχει συνεχώς, όπως και στον Βόλο, ενώ το μοναδικό ακτοπλοϊκό δρομολόγιο της ημέρας, από τον Βόλο προς Σκιάθο, Γλώσσα, Σκόπελο και Αλόννησο, δεν εκτελέσθηκε λόγω των θυελλωδών ανέμων και το οχηματαγωγό «Express Skiathos» έμεινε δεμένο στο λιμάνι του Βόλου.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πηγή ΦΩΤΟ:volosday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση