GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έλληνας γιατρός από τις ΗΠΑ: Το εμβόλιο μπορεί να καθυστερήσει γιατί αυτός ο ιός είναι διαβολικός

"Κι εγώ Τσιόδρα βλέπω για να ενημερώνομαι" δήλωσε στην ΕΡΤ, ο Γιώργος Παυλάκης, ο οποίος είναι γιατρός και ερευνητής στον τ...

"Κι εγώ Τσιόδρα βλέπω για να ενημερώνομαι" δήλωσε στην ΕΡΤ, ο Γιώργος Παυλάκης, ο οποίος είναι γιατρός και ερευνητής στον τομέα των ανοσοθεραπειών και των εμβολίων για τον καρκίνο του Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου των ΗΠΑ.

"Δεν πρέπει να δίνουμε λάθος ελπίδες στους ανθρώπους. Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. Είμαστε στο μέσο της μάχης. Δεν μπορούμε να δούμε τον εχθρό, ούτε τα κατάλληλα μέσα για να ανιχνεύουμε τον κορονοϊό" πρόσθεσε ο διακεκριμένος επιστήμονας. "Υπάρχει ρεαλιστική ελπίδα για την Ελλάδα να αποφύγει τα χειρότερα αλλά δεν πρέπει να το χαλάσουμε. Στις ΗΠΑ έφταιξε ότι δεν πήραν μέτρα νωρίς. Η Ελλάδα πήρε μέτρα νωρίς και επιβραβεύεται γι' αυτό. Η συγκυρία καλής τύχης και πρώιμων μέτρων εμπόδισαν την Ελλάδα να γίνει Ιταλία" συμπλήρωσε. "Ακόμα και να μην εμφανιστεί τίποτα, ούτε φάρμακο, ούτε εμβόλιο, με τον χρόνο και την πείρα μπορούμε να κάνουμε πολύ καλύτερη δουλειά με την επιδημία. Το εμβόλιο μη το περιμένετε σε λιγότερο από ένα χρόνο. Μπορεί να καθυστερήσει και περισσότερο γιατί αυτός ο ιός είναι διαβολικός" σημείωσε.

"Τα 4 δισ. του κόσμου που είναι σε καραντίνα δεν είναι τρελοί. Πρέπει να καταλάβουμε ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα παγκόσμια κατάσταση" υπογράμμισε ο κ. Παυλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση