GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Τι φοβάται η ΕΛ.ΑΣ. μετά την άρση της καραντίνας - Ευρεία τηλεδιάσκεψη υπό τον Χρυσοχοΐδη

Ευρεία τηλεδιάσκεψη υπό τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την επόμενη μέρα μετά τη...

Ευρεία τηλεδιάσκεψη υπό τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την επόμενη μέρα μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων στο πλαίσιο της προσπάθειας καταπολέμησης της διάδοσης του κορονοϊού.
Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, o κ. Χρυσοχοΐδης ζήτησε να συναντηθεί με προϊσταμένους υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, αφού όπως είπε, υφίστανται φόβοι για αύξηση της εγκληματικότητας με τη χαλάρωση των μέτρων και της καραντίνας. Στο ρεπορτάζ επισημάνθηκε ότι στην ΕΛ.ΑΣ. φοβούνται την επανεμφάνιση ομάδων οργανωμένου εγκλήματος, ανασύνταξη «ομάδων Εξαρχείων» - ακτιβιστικές ενέργειες.
Το νέο επιχειρησιακό σχέδιο που αρχίζουν να εξετάζουν ήδη στην Κατεχάκη προβλέπει το πώς θα αντιμετωπιστεί η μαφία των αντισηπτικών και του φαρμακευτικού υλικού. Επίσης, έχουν προβλεφθεί νυχτερινές περιπολίες από άνδρες της ΕΛΑΣ, προστασία σε σπίτια και σε καταστήματα και αναδίπλωση δυνάμεων σε δυτική Αττική και στο κέντρο της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση