GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιρανή "Αντζελίνα Τζολί": Κόλλησε κορονοϊό στη φυλακή- ΦΩΤΟ

Στη φυλακή όπου κρατείται για βλασφημία, υποκίνηση βίας, απόκτηση εισοδημάτων με ακατάλληλα μέσα και υποκίνηση των νέων στη διαφθορά,...

Στη φυλακή όπου κρατείται για βλασφημία, υποκίνηση βίας, απόκτηση εισοδημάτων με ακατάλληλα μέσα και υποκίνηση των νέων στη διαφθορά, η Σαχάρ Ταμπάρ, ή παγκοσμίως γνωστή ως η Ιρανή "Αντζελίνα Τζολί", κόλλησε κορονοϊό και τώρα φέρεται να είναι σοβαρά άρρωστη. Οι δικηγόροι της 22χρονης είχαν ζητήσει την αποφυλάκισή της λόγω της πανδημίας. Ο αμερικανικός οργανισμός για τα ανθρώπινα δικαιώματα στο Ιράν σημείωσε ότι δικαστής απέρριψε την αίτηση αποφυλάκισης παρά το γεγονός ότι ο κορονοϊός θερίζει στις φυλακές του Ιράν.

Η Σαχάρ Ταμπάρ από την Τεχεράνη αφού δημοσίευσε στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών της όπου εικονιζόταν μετά τις επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής. Λέγεται ότι έχει κάνει περίπου 50 πλαστικές για να μοιάζει με την Αντζελίνα Τζολί. Σε ορισμένες από τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στο instagram εμφανιζόταν με ρουφηγμένο το πρόσωπο, σαρκώδη χείλη και ανασηκωμένη μύτη.

Συνελήφθη τον προηγούμενο Οκτώβριο ενώ κρατείται υπό εντολή δικαστηρίου της Τεχεράνης το οποίο είναι αρμόδιο να δικάζει "πολιτιστικά αδικήματα και την ηθική και κοινωνική διαφθορά", σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Tasnim.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση