GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Το φωτογραφικό ντοκουμέντο που αποκαλύπτει την πραγματική της ηλικία - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο από τον πρώτο γάμο της Ζωζώς Σαπουντζάκη ήταν αρκετό για να αποκαλύψει την πραγματική ηλικία της α...

Ένα σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο από τον πρώτο γάμο της Ζωζώς Σαπουντζάκη ήταν αρκετό για να αποκαλύψει την πραγματική ηλικία της αγαπημένης ηθοποιού. Συγκεκριμένα ο πολύ καλός της φίλος και δημοσιογράφος Άρης Λούπασης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram φωτογραφία του 1951 στην οποία απεικονίζεται η 18χρονη τότε Σωζώ Σαπουντζάκη να φοράει νυφικό.

«Η Ζωζώ Σαπουντζάκη ντυμένη νύφη στον πρώτο της γάμο το ’51 σε ηλικία δέκα οκτώ ετών με τον γιατρό Γιώργο Χατζηπαρασκευα, έναν γάμο που θα κρατήσει μόνο τρεις μήνες. Γεννημένη καλλιτέχνης, το μεγάλο ταλέντο θα διακρίνει από την ηλικία των επτά της χρόνων στην Θεσσαλονίκη η οικογενειακή φίλη και μεγάλη Ντίβα του θεάτρου Ζωζώ Νταλμας, η οποία θα την προτείνει σε θιασάρχη της εποχής. Ένα χρόνο μετά, με την αδερφή της Βάσω εντυπωσιάζουν με το ταλέντο τους σε οπερέτες της εποχής ως τα “Σαπουντζακια”. Όταν αργότερα η Βάσω θα αποφασίσει να κάνει οικογένεια, εκείνη θα συνεχίσει μόνη την καριέρα της στον χώρο του θεάματος. Κατεβαίνει στην Αθήνα όπου εμφανίζεται με επιτυχία σε μουσικές παραστάσεις και μια βραδινή έξοδος στο κοσμικό κέντρο “Κομπαρσίτα” ενθουσιάζει τον ιδιοκτήτη ο οποίος της προτείνει συνεργασία έναντι μεγάλης για την εποχή αμοιβή. Εκεί για χρόνια οι εμφανίσεις της θα προκαλέσουν “πάταγο” με όλη την αφρόκρεμα της κοσμικής Αθήνας στο πρώτο τραπέζι για να την απολαύσει και με μεγαλύτερους θαυμαστές τους μεγιστάνες Νιάρχο και Ωνάση. Οι πανάκριβες και φανταχτερές τουαλέτες με καπέλα και φτερά από το εξωτερικό, το μπριο και η εκρηκτική της παρουσία αφήνουν εποχή, με τον μαέστρο Τώνη Μαρούδα να την προσφωνεί “Βασίλισσα της νύχτας”, έναν τίτλο που διατηρεί επάξια μέχρι και σήμερα. Στην “Κομπαρσίτα” βρίσκει και τον μεγάλο έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο ενός από τους γοητευτικότερους θαμώνες του μαγαζιού, προσωπικές του όμως εκκρεμότητες δεν επιτρέπουν τον γάμο, γεγονός που οδηγεί και στον χωρισμό του ζευγαριού. Απογοητευμένη φεύγει για Αμερική όπου θριαμβεύει σε γνωστά μαγαζιά της εποχής και η επιστροφή της στην Ελλάδα συνοδεύεται με συμβόλαιο με τον Φίνο για μια σειρά ταινιών και επιτυχημένων μουσικών και θεατρικών εμφανίσεων. Το ’73 παντρεύεται τον δικηγόρο Ανδρέα Πολίτη με τον οποίο θα ζήσει είκοσι τρία χρόνια μέχρι τον χαμό του την οικογενειακή ευτυχία. Ηθοποιός τραγουδίστρια χορεύτρια, μια κατηγορία από μόνη της, συνεχίζει μέχρι σήμερα να αποτελεί ένα μοναδικό φαινόμενο λάμψης, ζωντάνιας και αγάπης για την Ζωή, όπως ακριβώς είναι και το όνομα της», έγραψε χαρακτηριστικά ο Άρης Λούπασης.

Την αποκάλυψη αυτή σχολίασαν στον αέρα της εκπομπής και οι συντελεστές του «Πρωϊνού» με τη Φαίη Σκορδά να λέει: «Αυτό που γράφετε κάτω παρακαλώ να βγει τώρα. Μου θυμίζει τις εργασίες μαθηματικών του Γιάννη που πρέπει να κάνουμε πρόσθεση αφαίρεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση