GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ειρήνη Παπαδοπούλου - Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Χαίρονται τον έρωτά τους εν μέσω καραντίνας

Της Κορύνας Μανταγάρη, Ως μία καλή ευκαιρία για να ξεκουραστούν και να περάσουν χρόνο μαζί βλέπουν το «Μένουμε σπίτι» η Ειρήνη Παπαδο...

Της Κορύνας Μανταγάρη,

Ως μία καλή ευκαιρία για να ξεκουραστούν και να περάσουν χρόνο μαζί βλέπουν το «Μένουμε σπίτι» η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Μπορεί ο κορονοϊός να έχει φέρει τα πάνω κάτω στην καθημερινότητά τους αλλά η γνωστή τραγουδίστρια και ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και της Εθνικής ομάδας δεν χάνουν ευκαιρία να ζήσουν τον έρωτά τους και να περάσουν όμορφα μαζί.

Το ζευγάρι μοιράστηκε το ίδιο σπίτι σχεδόν από τον πρώτο μήνα της σχέσης τους, δηλαδή από τον περασμένο Οκτώβριο. Όμως, λόγω των εμφανίσεων και των θεατρικών παραστάσεων που είχε η Ειρήνη Παπαδοπούλου αλλά και των αγωνιστικών υποχρεώσεων που είχε ο Αλέξανδρος με την ομάδα του ΠΑΟΚ, δεν είχαν καταφέρει να χαρούν τη συγκατοίκησή τους. Τώρα, όμως, είναι η πρώτη φορά που είναι μαζί όλο το 24ωρο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι αξιοποιεί στο μέγιστο βαθμό την απαγόρευση κυκλοφορίας, που είδε σαν μία ευκαιρία για να ξεκουραστεί και να απολαύσει χαλαρές και αγαπησιάρικες στιγμές. Ειρήνη και Αλέξανδρος περνούν υπέροχα από το πρωί έως αργά το βράδυ. Απολαμβάνουν το πρωινό τους, βλέπουν ταινίες, ενώ ο Αλέξανδρος δεν σταματά να αθλείται ούτε και μέσα στο σπίτι, με την Ειρήνη να συμμετέχει ενεργά στις ασκήσεις γυμναστικής. Βέβαια, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, παρότι έχουν αναβληθεί οι εμφανίσεις της λόγω κορονοϊού, δεν έχει σταματήσει να τραγουδάει, με τον αγαπημένο της να καταγράφει σε βιντεάκια και τους followers τους να την παροτρύνουν να ερμηνεύει όλες τις επιτυχίες. Εκτός από τα καθημερινά πράγματα που κάνουν στο σπίτι, η Ειρήνη Παπαδοπούλου πριν από λίγες μέρες εκτέλεσε και χρέη κομμώτριας καθώς ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αποδέχθηκε την πρόσκληση του συμπαίκτη του Αντελίνο Βεϊρίνια να κουρευτεί, με την αγαπημένη του να χειρίζεται με μαεστρία την ξυριστική μηχανή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση