GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Το συγκινητικό μήνυμα για την απώλεια του πατέρα της

Με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα υποδέχθηκε την άνοιξη η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός με ανάρτηση που έκανε σ...

Με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα υποδέχθηκε την άνοιξη η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της, αλλά και στις δύσκολες στιγμές που περνάμε λόγω του κορονοϊού.

«Η άνοιξη θα έρθει όσα εμπόδια και αν εμφανιστούν”. Η άνοιξη είναι εδώ και είναι τόσο όμορφη… Η φετινή βέβαια μου έδειξε όχι την άνθιση αλλά το τέλος, την απώλεια μιας και έφυγε ο αγαπημένος μου πατέρας. Σκέφτομαι ότι όπως στη φύση έτσι και στη ζωή όλα είναι κύκλος, γέννηση-ζωή-θάνατος. Και όσο και αν το τελευταίο είναι οδυνηρό, είναι ταυτόχρονα και το φυσιολογικό. (αν βέβαια ολοκληρώσει η ζωή ένα μεγάλο κύκλο).

Η φετινή άνοιξη όμως είναι πρωτόγνωρη και για όλους μας καθώς μας βρίσκει κλεισμένους στα σπίτια μας να βαλλόμαστε από έναν αόρατο ύπουλο εχθρό. Εύχομαι η επόμενη μέρα που θα έρθει – όταν τελειώσει αυτό το τόσο σκληρό συμπαντικό μάθημα που καλούμαστε να πάρουμε- να μας βρει όλους υγιείς, δυνατούς και, είθε, καλύτερους ανθρώπους. Προς το παρόν Μένουμε Σπίτι, διατηρούμε όσο μπορούμε το χαμόγελο, την αισιοδοξία και την ψυχραιμία μας και περιμένουμε τη μέρα που θα μπορούμε και πάλι ν’ αγκαλιαζόμαστε!! Σας φιλώ!! (από απόσταση αλλά με αληθινή αγάπη!)», έγραψε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση