GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριες Μέλισσες: Τι είπε η "Δρόσω" για τον δεύτερο κύκλο της σειράς

"Καθημερινά κυκλοφορούν πολλά “σενάρια” για τη σειρά. Όπως έχεις δει και εσύ, πολλά από αυτά έχουν παραμείνει “σενάρια”. Δεν έχω...

"Καθημερινά κυκλοφορούν πολλά “σενάρια” για τη σειρά. Όπως έχεις δει και εσύ, πολλά από αυτά έχουν παραμείνει “σενάρια”. Δεν έχω ενημερωθεί αν ο Θωμάς Κυπραίος ολοκληρώνει την πορεία του στο φινάλε του πρώτου κύκλου, όπως και δεν γνωρίζω πως θα εξελιχθεί αυτός ο ρόλος στα νέα επεισόδια" δήλωσε η "Δρόσω" από τις "Άγριες Μέλισσες", Δανάη Μιχαλάκη στο TV Έθνος.

Σχετικά με το πότε θα επιστρέψουν στα γυρίσματα τόνισε ότι "Αυτό είναι κάτι που κανείς μας δεν το γνωρίζει. Σίγουρα όλοι θέλουμε να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, τα οποία μας έχουν λείψει, αλλά προτεραιότητα μας είναι η υγεία μας αλλά και των γύρω μας".

"Εμείς οι ηθοποιοί μαθαίνουμε τις εξελίξεις της σειράς μόνο όταν παίρνουμε τα σενάρια στα χέρια μας. Δεν ξέρω πώς η Μελίνα έχει φανταστεί τους ήρωες της, πώς θα χαράξει τον δρόμο τους και ποιες εκπλήξεις τους επιφυλάσσει. Οι συζητήσεις των καναλιών με τα τηλεοπτικά πρόσωπα συνήθως γίνονται αυτήν την εποχή, όμως η σκληρή πραγματικότητα της πανδημίας έχει “παγώσει” τα πάντα, όλα έχουν πάει πίσω" τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση