GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλά για την κόντρα του με τον Αντώνη Κανάκη - ΒΙΝΤΕΟ

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Αντώνη Κανάκη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μετά τις δηλώσεις του πρώτου ότι ο παρουσιαστής του &qu...

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Αντώνη Κανάκη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μετά τις δηλώσεις του πρώτου ότι ο παρουσιαστής του "2night show" αντιγράφει "ξεδιάντροπα" την εκπομπή του "VINΥΛΙΟ". Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλώντας στην κάμερα εκπομπής του Open απάντησε για πρώτη φορά στον Αντώνη Κανάκη.

"Σήμερα έχω τον Κώστα Μυλωνά... "παιδί της νύχτας", ναι αντέγραψα τον Κώστα Μυλωνά που έπαιρνε τηλέφωνα... όλη αυτή η φάση είναι πολύ αστεία... Κατ' αρχάς για χατίρι σου που είστε μέσα στο κρύο μιλάω... αλλά πράγματι είναι όλο αυτό πολύ αστείο... Είναι όλα τόσο αστεία αυτά που συζητάμε" είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Απριλίου ο Αντώνης Κανάκης μέσα από την εκπομπή του είχε πει μεταξύ άλλων: "Για γέλια είναι... και εδώ τα παιδιά γέλασαν πολύ... εσείς το διασκεδάσατε περισσότερο. Τα έχετε πει όλα αλλά μερικές φορές δεν μπορείς να μην πεις τίποτα, είναι ανθρώπινο. Πριν τρεις εβδομάδες ξεκινήσαμε τις διαδικτυακές μας εκπομπές που χρονικά συνέπεσε με την καραντίνα. Θα τα λερώσω λίγο τα χέρια μου, το αποφάσισα... θα μπλέξω με τα πίτουρα…μερικές φορές το κάνεις συνειδητά και είσαι οκ. Οπότε ξεκινήσαμε αυτό το πράγμα για να είμαστε όλοι μαζί και η βασική ιδέα ήταν να μεταφέρουμε τηλεοπτικά έναν πειρατικό ραδιοφωνικό σταθμό, ο οποίος θα έχει και τα τηλεοπτικά συστατικά . Θα το χαρακτηρίσουμε πειρατικό, θα το αντιμετωπίσουμε ως πειρατικό, θα το νιώσουμε ως πειρατικό, θα βγει αυτή η ατμόσφαιρα. Και έτσι δημιουργήθηκε κάτι πολύ όμορφο, το οποίο είναι τελείως αγνό, αυθεντικό, αληθινό. Είναι αυτοχρηματοδοτούμενο και αυτόνομο, με μοναδικό κίνητρο να έχουμε αυτή τη συντροφιά", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης.

"Εμφανίστηκαν αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι άνθρωποι οι οποίοι δεν σέβονται τίποτα και το πήραν αυτό το πράγμα, το έχουν λεηλατήσει και το μετέτρεψαν σε ένα απαράδεκτο κακέκτυπο. Η αντιγραφή θέλει τον τρόπο της, θέλει μέτρο… Το βαφτίζεις και πειρατικό, έχεις και αυτό το θράσος. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι το πουλάς σαν δική σου πρωτοβουλία, σκέψη, ιδέα. Δεν έχεις καν την εντιμότητα να πεις ότι “είδαμε στο Βινύλιο να κάνουν κάτι που μας άρεσε πάρα πολύ και αποφασίσαμε να το κάνουμε κι εμείς εδώ”. Πάλι αντιγραφέας θα είσαι αλλά θα έχεις ένα ίχνος εντιμότητας σε αυτό που κάνεις", πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο από το OPEN

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση