GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πούτιν σε Τζόνσον: Η αισιοδοξία και το χιούμορ σου θα σε βοηθήσουν να νικήσεις τον κορονοϊό

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ευχήθηκε σήμερα «ταχεία ανάρρωση» στον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος έχει προσβληθεί...

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ευχήθηκε σήμερα «ταχεία ανάρρωση» στον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος έχει προσβληθεί από τον νέο κορονοϊό και εισήχθη χθες σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

«Είμαι σίγουρος πως η ενέργειά σας, η αισιοδοξία σας και η αίσθησή σας του χιούμορ θα σας βοηθήσουν να νικήσετε την ασθένεια», ανέφερε ο Πούτιν σε τηλεγράφημα που απέστειλε στον Βρετανό ηγέτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

«Θα ήθελα να σας εκφράσω την ειλικρινή υποστήριξή μου σε αυτή τη δύσκολη για εσάς στιγμή», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, εξέφρασε την πεποίθηση ότι «οι γιατροί με τα κατάλληλα προσόντα» φροντίζουν τον Βρετανό ηγέτη.

Η υγεία του Μπόρις Τζόνσον, που ασθενεί με Covid-19 εδώ και περίπου δέκα ημέρες, επιδεινώθηκε απότομα και εισήχθη χθες σε μονάδα εντατικής θεραπείας στο Λονδίνο.

Ο πρωθυπουργός λαμβάνει υποστήριξη με οξυγόνο και παραμένει υπό στενή παρακολούθηση, αλλά «δεν έχει μπει στον αναπνευστήρα», σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Μάικλ Γκόουβ στον ραδιοφωνικό σταθμό LBC.

Ο 55χρονος συντηρητικός ηγέτης είναι ο μοναδικός αρχηγός κράτους ή κυβέρνησης μεγάλης δύναμης που έχει μολυνθεί με την ασθένεια, η οποία έχει προκαλέσει περισσότερους από 73.000 θανάτους σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση